Te Cunosc de Undeva

SEZONUL 14 | SÂMBĂTĂ | ora 20.00

Sorana, mai sexy ca niciodată! A trăit o poveste de dragoste cu năbădăi, chiar pe scena „Te cunosc de undeva!”

 
+2 click pentru
galerie

Te cunosc de undeva. Sezon 14. Ediția 6. Nu e niciodată simplu să joci relaxarea! Sorana a interpretat piesa „Iguana”, intrând în pielea Innei! Povestea de dragoste trăită pe scenă i-a trezit concurentei amintiri dureroase!

Povestea de dragoste cu năbădăi pusă în scenă în videoclipul piesei „Iguana” i-a trezit amintiri dureroase Soranei, care a trăit o experiență asemănătoare, într-un club.

„Mi s-a întâmplat și mie, într-un club. N-am putut să mă exteriorizez cum face Inna în videoclip, dar în sufletul meu voiam să iau la bătaie pe amândoi”, a povestit Sorana.

Cum a reușit concurenta să-și exprime sentimentele în timpul transformării în Inna, puteți afla, din materialul video de mai jos:

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Toate edițiile Te cunosc de undeva pot fi urmarite online, pe AntenaPlay! Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ https://s.a1.ro/PcpDGSU

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI