Antena Căutare

Moment magic creat de Sorana Darclee! Artista a adus-o pe scenă pe regretata Anda Călugăreanu. Ozana: ”Am lacrimi în ochi!”

A opta ediție a noului sezon al emisiunii ”Te cunosc de undeva!” a debutat exploziv și a continuat în acest fel, întrucât Sorana Darclee a cântat piesa "Micul Prinț" a regretatei artiste Anda Călugăreanu. 

Sigură pe ea și pregătită temeinic, Sorana Darclee a reușit să o aducă pe scena de la Antena 1 pe regretata Anda Călugăreanu, iar interpretarea ei a fost apreciată de jurații de la ”Te cunosc de undeva!”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

”Nu a fost un cântăcel ușor, dar ai transmis emoții. Nu mi-e rușine să spun că am lacrimi în ochi. Ai fost minunată.”, a spus Ozana.

Vedeți interpretarea acesteia, dar și interpretarea orginală, în clipurile de mai sus!

Fără număr, fără număr, de la Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu! Cei doi au cântat ”Dușmanii îmi poartă pică” și au fost... Alex și Monica Anghel l-au adus pe Captain Jack pe scena de la ”Te cunosc de undeva!”: ”Ați făcut o alegere extraordinar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x