Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00iUmor extraViral

Te Cunosc de Undeva

SEZONUL 14

Mihai Trăistariu s-a transformat în "golănaşul suprem": Daddy Yankee

Mihai Trăistariu, aşa cum nu l-am mai văzut pţnă acum; în rol de smecheraş! Coregrafia piesei lui Daddy Yankee l-a pus la treabă! A vrut coregrafie, Ruly asta i-a dat!

Mihai Trăistariu, aşa cum nu l-am mai văzut până acum; în rol de smecheraş! Coregrafia piesei lui Daddy Yankee l-a pus la treabă! A vrut coregrafie, Ruly asta i-a dat!

Mihai, ai grijă ce-ţi doreşti, pentru că asta ai putea primi!

Săptămâna aceasta, Ruly l-a pus pe Mihai la treabă. A trebuit să intre în pielea lui Daddy Yankee. Ceea ce înseamnă multă, multă mişcare. A reuşit Mihai să ţină pasul cu baletul Furnix?

Credem că a fot cea mai dificilă transformare a lui Mihai de până acum. A dansat şi a cântat cât în toate celelalte gale la un loc.

Noi zicem că a făcut show în această seară. Sunteţi de acord?

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Toate edițiile Te cunosc de undeva pot fi urmarite online, pe AntenaPlay! Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ antenaplay.ro/TCDU

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube