Căutare Live

Toto Dumitrescu, mai lasciv ca niciodată, la „Te cunosc de undeva”! „A fost un moment foarte erotic”

În ediția 9 din sezonul 15 al super show-ului „Te cunosc de undeva”, unul dintre cele mai savuroase momente a fost atunci când Toto Dumitrescu a făcut spectacol, imitând-o pe celebra artistă Lana del Rey!

Toto Dumitrescu, concurent la emisiunea „Te cunosc de undeva”

Emisiunea Te cunosc de undeva poate fi urmărită sâmbăta, de la ora 20:00, la Antena 1!

Chiar și pentru un actor extrem de talentat precum Toto Dumitrescu, sarcina de-a imita pe celebra Lana del Rey s-a dovedit a fo una destul de dificilă.

Timp de mai multe zile, concurentul din sezonul 15 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 s-a antrenat intens pentru a demonstra că nu există rol oferit de ruleta buclucașă care să fie prea greu de interpretat.

Toto Dumitrescu a devenit Lana del Rey la Te cunosc de undeva

În această ediție, Toto Dumitrescu a trebuit să lase inhibițiile deoparte și să-și exerseze din plin latura feminină și senzuală.

După numeroase antrenamente, Toto Dumitrescu a trecut pe la cabina de machiaj și metamorfoza a fost completă. Încrezător, acesta a pășit pe scena „Te cunosc de undeva” și a făcut un show de zile mari.

La momentul jurizării, surprinzător a fost faptul că tânărul concurent nu a părut că își iese din rol, lucru savurat și aplaudat din plin de jurații show-ului transformărilor.

„Îmi place că ai fost atent la toate detalii. Am început seara cu un moment foarte erotic, pe care tu ai reușit să-l faci foarte bine. Mi-a plăcut, bravo”, a mărturisit juratul Cristi Iacob.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 15 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 ca să savurezi momentul!

Liviu Vârciu şi Andrei Ștefănescu se transformă în Maria Dragomiroiu şi Raoul la Te cunosc de undeva: „Am să mă abţin cu... Maria Dragomiroiu și Raoul ar fi fost mândri! Liviu și Andrei Ștefănescu au făcut show la „Te cunosc de undeva”...
Zodii norocoase în dragoste pe data de 3 octombrie 2022. Nativii care își găsesc sufletul pereche
Astrele spun că există trei zodii cu adevărat norocoase în dragoste pe data de 3 octombrie...
Horoscopul zilei de 3 octombrie 2022. Leii primesc o sumă importantă de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 3 octombrie 2022 aduce schimbări în viața nativilor din zodiac. Planetele...
Ultimele știri
x