Antena Căutare

Transformarea ULUITOARE a lui RISTEI a fost cu noroc! A CÂȘTIGAT cea de-a șasea ediție!

Senzație ar trebui să fie cel de-al doilea prenume al lui Florin Ristei, deoarece fiecare apariție este uluitoare. Astăzi, transformarea sa în Marilyn Manson i-a purtat noroc, pentru că a câștigat cea de-a șasea ediție a show-ului ”Te cunosc de undeva!”

A fost, de-a lungul timpului, Marc Anthony, Freddy Mercury și Elena Gheorghe, însă transformarea în Marilyn Manson l-a adus pe Ristei în fruntea clasamentului din această săptămână. Acesta a făcut senzație, iar membrii juriului au fost uimiți de interpretarea lui.

Cei 1000 de euro câștigați vor merge la o doamnă din Bacău care își crește singură cei trei copii și nu are nicio sursă de venit. Acest caz este susținut de Fundația ”Mereu Aproape”

În fiecare SÂMBATĂ, vezi cel mai nou episod TE CUNOSC DE UNDEVA: de la 10:00, în AVANPREMIERĂ pe AntenaPlay și de la 20:30 pe Antena 1 și pe AntenaPlay

Moment de COLECȚIE: Nicole Cherry a devenit ANDRA și a făcut SENZAȚIEEE!... Ristei a găsit-o pe Dana! E Nicole Cherry! Iată transformările pentru săptămâna viitoare!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
x