Antena Căutare

Traviata lui Verdi, într-un moment unic! Viorica și Margherita din Clejani au cântat pentru prima dată operă și au făcut-o MIRIFIC:

Viorica și Margherita din Clejani au bifat o premieră de excepție la "Te cunosc de undeva!" Cele două, mamă și fiica, au cântat pentru prima oară în viață o arie de operă.

Viorica și Margherita din Clejani au bifat o premieră de excepție la "Te cunosc de undeva!" Cele două, mamă și fiica, au cântat pentru prima oară în viață o arie de operă.

Concurentele s-au transformat în Monserrat Caballe și Jose Carerras și au interpretat magistral aria “Brindisi” din “Traviata”, de Giuseppe Verdi.

“Câteva zile la rând, am repetat câte șapte-opt ore pe zi, sub directa îndrumare a tatălui meu, până au învățat aria asta și cățeii noștri, Bursy și Bella. Ne-a fost destul de greu, pentru că e pentru prima dată când cântăm operă, dar sperăm să ne descurcăm”, a mărturisit Margherita.

Dar efortul lor a meritat din plin, căci juriul a fost fascinat de prestația lor, iar atmosfera din platou a fost cu adevărat specială.

Piesa originală este aici:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Perfect love", perfect Șerban Copoț! Ai jura că e femeie: Un nou travesti de excepție pe scena "Te cunos... Da, vrem să ne-ntâlnim sâmbătă seara! Nadir, cavaler al Bucureștiului interbelic pe scena "Te cunosc de undeva"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x