Antena Căutare

Uhhuuu, ce privelişte! Anda Adam, fără lenjerie intimă sub costumul de latex

Anda Adam va fi o apariție senzuală și cu foarte mult sex-appeal sâmbătă, 15 noiembrie, la “Te cunosc de undeva!”, când se va transforma în Rihanna.

Anda Adam va fi o apariție senzuală și cu foarte mult sex-appeal sâmbătă, 15 noiembrie, la “Te cunosc de undeva!”, când se va transforma în Rihanna.

Ea a îmbrăcat un costum negru din latex, extrem de decoltat, pe sub care nu a purtat… nimic. Și dacă lui Temișan i-a fost teamă că “latex-ul se va rupe” și o va dezgoli complet pe Anda, Andrei Aradits a insistat să-i dea acesteia numărul de telefon “al unei fete care se ocupă de coafuri”, doar-doar Anda va renunța la blond, pentru o culoare închisă a părului.


Dacă Aradits o convinge de data asta pe Anda să-și schimbe culoarea părului, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 15 noiembrie, de la ora 20.30, numai la “Te cunosc de undeva!”.

Show de zile mari la "Te cunosc de undeva"! Maria Buză cântă îmbrăcată în costumul popular al Irinei Loghin... Premieră la “Te cunosc de undeva!”: Cezar Ouatu îi imită simultan pe Diana Ross și Lionel Richie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x