Antena Căutare

Un strop de melancolie! Mihai Constantinescu a cântat cu Florin Ristei, pe scena de la "Te cunosc de undeva"

Musafirul care a deschis cea de-a zecea gală a show-ului transformărilor, alături de Florin Ristei și FreeStay,  Mihai Constantinescu, este un artist foarte iubit, creator al multor melodii îndrăgite de publicul de toate vârstele.

Musafirul care a deschis cea de-a zecea gală a show-ului transformărilor, alături de Florin Ristei și FreeStay, Mihai Constantinescu, este un artist foarte iubit, creator al multor melodii îndrăgite de publicul de toate vârstele.

Prin piesele pe care le-a interpretat, în această seară, a reuşit să să aducă un strop de melancolie în platou, dar şi în casele dumneavoastră, cu siguranţă.

Artistul mărturisește că s-a simțit minunat pe scenă, alături de Ristei şi band-ul lui. “Trupa este extraordinară. M-am simțit minunat pe scenă alături de ei și mi-ar plăcea foarte mult să colaborăm pe viitor”, mai spune invitatul special al galei de sâmbăta aceasta.

Furnica i-a luat locul Andreei Bălan, la masa juriul. Mămica dansurilor de la "Te cunosc de undeva" își va jur... Șerban Copoț, dat dispărut! S-a rugat, a implorat, dar Joanna nu l-a ascultat. Eddy Grant, tu știi ceva?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x