Te Cunosc de Undeva

Vezi ediţiile integrale pe AntenaPlay!

Vă amintiți cum a venit Prince la „Te cunosc de undeva”? "Purple rain" a sunat magistral! Daniel Max Dragomir, îți mai mulțumim o dată!

 
+2 click pentru
galerie

Daniel Max Dragomir s-a transformat în Prince și a cântat hitul “Purple Rain”, cel care a devenit coloana sonoră a unui film inspirat chiar din viața megastarului. 

În cadrul celei de-a V-a ediţii din sezonul XI de la "Te cunosc de undeva!", Daniel Max Dragomir a cântat melodia interpretată de Prince - "Purple rain".

Un moment cu adevărat unic, în care transformarea a fost, cu adevărat, spectaculoasă!

Daniel Max Dragomir, îți mai mulțumim o dată pentru acest moment cu adevărat emoționant! De altfel, atunci artistul român a și câștigat ediția, impresionând până la lacrimi juriul!

În urmă cu un an, pe 21 aprilie, o lume întreagă a plâns plecarea dintre noi a unuia dintre cei mai talentați artiști, o legendă a muzicii!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

Nu pierde transformările spectaculoase din emisiunea Te cunosc de undeva, intră pe Antena Playhttps://goo.gl/mJ7LTV. Şi dacă nu eşti in fata televizorului, poţi urmări LIVE emisiunea de pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe