Antena Căutare

Vă mulţumim! Emisiunea "Te cunosc de undeva!", lider de audienţă la oraşe şi în toată ţara. Aproape 1.900.000 de telespectatori ne-au fost alături sâmbăta seara

Emisiunea"Te cunosc de undeva!", care a desemnat-o câştigătoare pe Paula Chirilă, cu o transformare în Willy William, a fost sâmbăta seara lider de audienţă la oraşe şi în toată ţara


Emisiunea"Te cunosc de undeva!", care a desemnat-o câştigătoare pe Paula Chirilă, cu o transformare în Willy William, a fost sâmbăta seara lider de audienţă la oraşe şi în toată ţara. Show-ul transformărilor totale a adunat în faţa micilor ecrane 1.863.000 de telespectatori la nivelul publicului din toată ţara, în minutul de maximă audienţă, de la 21.18.
Astfel, la nivelul publicului din mediul urban, Antena 1 s-a situat pe primul loc şi a obţinut sâmbăta seara, pe perioada difuzării emisiunii (20.00 - 23.14), o audienţă medie de 9,2 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 18,5%, în timp ce următorul clasat, Pro TV, înregistra 7 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 14%.
Clasamentul se păstrează şi la nivelul publicului din toată ţara, unde Antena 1 rămâne lider cu o audienţă medie de 7,7 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 15,4 %, urmată de Pro TV, cu 7,1 puncte de rating şi 14,1 % cota de piaţă.
Pe ritmuri celebre de flamenco au făcut show sâmbătă, la “Te cunosc de undeva!”, Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu, transformați în Gipsy Kings, şi au avut parte de un ajutor neașteptat din partea lui... Pepe, care a urcat pe scenă alături de ei. "Am aflat că au venit mentorii mei de la Gipsy Kings şi nu puteam să nu ajung!", a spus el. "Ne-ai salvat momentul!", a venit imediat replica lui Varciu. În aceeaşi seară, Anca Țurcașiu a adus-o pe scena transformărilor totale pe o răsfățată a topurilor muzicale din anii 2000, nonșalanta și nonconformistă Gwen Stefani, iar câștigătorul ediției trecute, Liviu Teodorescu, l-a imitat pe inegalabilul David Bowie. Mezina Theo Rose l-a readus pe scenă show-ului pe unul dintre cei mai sensibili cântăreți-actori de la noi, Tudor Gheorghe, Feli Donose s-a transformat în Iyeoka, o interpretă născută peste Ocean din părinți nigerieni, iar Rareș Dragomir l-a imitat pe Bodo, solistul trupei Proconsul, cu minunatul cântec “Cerul”. Nicoleta Nucă i-a surprins pe toţi cântând precum Jon Bon Jovi, iar Geørge a realizat un nou travesti spectaculos, în rolul Shakirei.

Câştigătoarea ediţiei a fost desemnată Paula Chirilă, cu o transformare spectaculoasă în Willy William, un artist cu origini jamaicano-franceze, interpret al hitului “Ego”.
În aceeaşi ediție, Florin Ristei și trupa lui, FreeStay, alături de Liviu Teodorescu au dedicat un tribut muzical emoționant Doinei Badea, la 39 de ani de când aceasta nu se mai află printre noi.
Sursă:Kantar Media
A făcut SENZAŢIE cu "Ego" al lui Willy William! Paula Chirilă a câştigat cea de-a patra ediţie "Te cunosc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x