Antena Căutare

Video de peste 2 milioane de vizualizări! Paula Chirilă, tu ești, oare? Îți mulțumim pentru că ni l-ai adus pe legendarul Willy William pe scenă!

Prestațiile concurenților de la „Te cunosc de undeva” au fost, de-a lungul timpului, spectaculoase, iar transformările vedetelor noastre în staruri de primă clasă de pe scena națională și internațională ne-au uimit de-a dreptul!  Clipul de mai jos este printre cele mai vizionate și nici nu ar putea fi altfel!

Prestațiile concurenților de la „Te cunosc de undeva” au fost, de-a lungul timpului, spectaculoase, iar transformările vedetelor noastre în staruri de primă clasă de pe scena națională și internațională ne-au uimit de-a dreptul! Clipul de mai jos este printre cele mai vizionate și nici nu ar putea fi altfel!

Doamnelor și domnilor, videoclipul în care Paula Chirilă se transformă în Willy William - "Ego" a fost urmărit de peste 2 milioane de utilizatori YouTube care au dorit să dea REPLY hitului, interpretat impecabil de actrița și prezentatoarea TV.

CITEȘTE MAI MULTE DESPRE ACEST MOMENT EXCEPȚIONAL: AICI!

Sâmbătă, 9 septembrie, de la ora 20.00, imediat după Observator, „Te cunoc de undeva!” își deschide și el porțile pentru o nouă etapă de show în care vedete din showbiz-ul autohton se vor întrece în transformări uluitoare și reprezentații de excepție.

CRBL a renunțat la barbă, după trei ani, pentru noul sezon “Te cunosc de undeva”! Cum arată acum vedeta?... Aproape 1,5 milioane de români au dat ”REPLY”! Adino, Adino, am chemat-o la noi pe Era Istrefi! Și dorința noastră a fos...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x