Te Cunosc de Undeva

ÎN CURÂND, UN NOU SEZON!

Te cunosc de undeva 2018. Când are loc marea premieră și noutățile sezonului 13

 
+2 click pentru
galerie

Pe 8 septembrie, fanii emisiunii “Te cunosc de undeva” vor fi în extaz când va începe al 13-lea sezon din faimoasa emisiune. La ora 20:00 fii sigur că vei ajunge în fața televizorului și nu rata începutul de sezon.

Emisiunea vine cu o mulțime de surprize pentru telespectatori. Luni, 8 septembrie va debuta noul jurat, actorul Cristi Iacob. Decorul emisiunii va fi cu totul altul, iar distribuția concurenților este inedită. Gianina Corondan este noul membru al echipei. 

Prima ediție rezervă fanilor cea mai mare surpriză. Andrei Aradits va fi înlocuit de Cristi Iacob care va oferi telespectatorilor sfaturi despre impersonarea noillor personaje pe care concurenții îi trag la ruletă. Gianina Corondan, o prezență uluitoare, va anima și mai mult acest nou sezon din showul bine cunoscut de telespectatori.

Concurenții acestui sezon sunt Ana Baniciu și Raluka, Connect-R, Romică Țociu, Carmen Rădulescu, Jean de la Craiova, Alexandra Velniciuc, Mihai Trăistariu, Alin Gheorghișan, și Barbara Isasi. Ei sunt pregătiți de noi provocări, fiind gata să experimenteze lucruri noi. 

Juriul va fi format din Aurelian Temișan, Andreea Bălan și Ozana Barabancea. Ei vor acorda puncte concurenților pentru coregrafie, canto și întregul show pe care îl fac aceștia.

Producătorul general al show-ului spune “Fiecare gală a noului sezon “Te cunosc de undeva!” e o călătorie printre melodii și personaje celebre, care provoacă nostalgie pozitivă, care te ridică la dans de pe canapea, care te fac să râzi în hohote sau te surprind cu o lacrimă de emoție. “Te cunosc de undeva!” e ca un caleidoscop fascinant de muzică, dans, culoare și magie.”

Sursă foto: a1.ro

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI