Antena Căutare

"A fost rivalul Regelui!" Ion Dichiseanu, poveste de dragoste ca-n filme cu actrița Sara Montiel. I-a suflat-o Regelui Spaniei, cucerind-o definitiv

Ion Dichiseanu face o destăinuire în premieră: a avut aceeași iubită cu Juan Carlos, regele Spaniei. Actrița Sara Montiel a mai avut o relație și cu scriitorul Ernest Hemingway.

Ion Dichiseanu face o destăinuire în premieră: a avut aceeași iubită cu Juan Carlos, regele Spaniei. Actrița Sara Montiel a mai avut o relație și cu scriitorul Ernest Hemingway.

Sunt poveștile de viață a nemuritorului Ion Dichiseanu, actorul care a ratat un rol de un million de dolari, în filmul “Gitana”, în care ar fi trebuit să-i fie partener celebrei Sara Montiel, pentru că nu a fost lăsat să plece din țară.

Provocarea lansată de blonde, cu privire la aventurile sale, i-au deschis apetitul pentru povești maestrului Dichiseanu.

Actorul îşi aminteşte cu nostalgie de una dintre cele mai impresionante momente din viaţa sa, despre care a scris în cartea "Frumoasă spaniolă, frumoasă suedeză".

Sara Montiel

O poveste de amor care nu a trecut neobservată. Deşi era măritată, actriţa spaniolă nu şi-a ascuns nicio clipă sentimentele pe care le avea faţă de Ion Dichiseanu. Mai mult decât atât, ea şi-ar fi dorit un copil cu actorul român.

Tot de dragul lui, Sara obişnuia să îşi prelungească şederile în România. În timpul concertelor, în loc de 12 zile, stătea câte trei luni. După fiecare specatcol, Ion Dichiseanu o răsfaţă cu una dintre florile ei preferate, trandafirul.

Sara Montiel s-a stins din viaţă la 85 de ani A fost considerată cea mai renumită actriţa spaniolă de la Hollywood şi a jucat în peste 60 de filme.

Blondele și cultura! Lucruri inedite despre Sebastian Papaiani și Ion Dichiseanu, dezvăluite de blonde, pe care nici Neg... Plutonierul Căpșună, față în față cu blondele! V-ați întrebat vreodată de ce seria filmelor B.D. s-a oprit la trei? Iată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te pui cu blondele? nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-pui-cu-blondele/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tepuicublondele/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/BjojvW.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x