Antena Căutare

Aseară, la ,,The Wall- Marele Zid”. La un singur pas de un câștig de 159.726 RON

O decizie de moment, o cădere pe zid mai puțin norocoasă și un verdict pe care nimeni nu l-ar fi prevăzut: Cătălin și Cristi, concurenții ediției de aseară au fost la un pas de a câștiga un premiu impresionant, dar au plecat acasă doar cu amintirea unei experiențe de neuitat.

O decizie de moment, o cădere pe zid mai puțin norocoasă și un verdict pe care nimeni nu l-ar fi prevăzut: Cătălin și Cristi, concurenții ediției de aseară au fost la un pas de a câștiga un premiu impresionant, dar au plecat acasă doar cu amintirea unei experiențe de neuitat.

Amândoi au demonstrat că sunt oameni care au depășit multe ziduri de-a lungul vieții, de aceea au fost convinși că Marele Zid nu le va opune rezistență. Cei doi prieteni, membri ai Asociației Partida Romilor, au dezvăluit în începutul emsiunii o parte din povestea lor și le-au arătat celor din fața micilor ecrane că reușitele țin mai mult de ambiția fiecăruia decât de circumstanțe.

Crescuți într-un cămin fără perspectivă sau oportunități materiale, cei doi prieteni și-au urmat cele mai mărețe obiective și au făcut din educație o ocazie de a se dezvolta: ,,dacă natura ne aseamănă, educația ne deosebește”, mărturiseau cei doi. După ce au stabilit o legătură cu platoul și cu publicul, l-au cucerit și pe Valentin Butnaru cu energia lor molipsitoare, iar jocul a început cu multe speranțe.

Cristi a ajuns în camera de izolare și a impresionat cu siguranța și stăpânirea lui de sine, în timp ce Cătălin a rămas în platou să influențeze traiectoria bilelor. A dublat, a triplat și a comunicat cu Marele Zid, cu care părea că stabilise o legătură, căci strategia curajoasă i-a adus cele mai mari sume de pe zid. Concurentul din platou nu s-a ferit să plaseze bilele pe cifra 7, cea mai ofertană, dar și cea mai imprevizibilă poziție căci nu o dată, ci de două ori acestea au căzut pe cea mai mică sumă, de 1 RON.

Finalul jocului incredibil din platou indica suma de 159.726 RON, înainte de etapa celor patru bile roșii din final. Dar pentru că Marele Zid nu iartă pe nimeni, o ultimă bilă a anulat total evoluția celor doi prieteni la 0 RON.

Toate speranțele au stat în Cristi, care deși și-a asumat poziția în camera de izolare, a declarat că a fost foarte greu să ia singur o decizie care le-ar putea schimba viitorul. A decis să riște și să anuleze contractul în valoare de 26.376 RON, iar cei doi au plecat acasă fără un câștig. Au fost la un pas de o sumă impresionantă, însă finalul nu i-a dezarmat, iar legătura dintre ei a stat neclintită în fața verdictului de 0 RON: ,,ne-am distrat în această experiență, noi suntem oricum bogați sufletește.

Azi, de la 20:00 pe Antena 1, o altă rundă imprevizibilă îi așteaptă pe cei din fața micilor ecrane, într-o nouă ediție a show-ului fenomen care schimbă vieți ,,The Wall- Marele Zid”.

”Bogăția noastră e în suflet!” Cătălin și Cristian n-au luat niciun ban, dar au demonstrat că prietenia e mai presus de ... În seara aceasta, jocul vieții lor în fața Marelui Zid! Concurenta Mădălina: ,,Este cel mai frumos dans și vreau să-l tr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x