Antena Căutare

Da, iubirea a funcţionat! "Niculae, te iubesc!", i-a spus stewardesa soţului. Împreună au câştigat o sumă FA-BU-LOA-SĂ!

Pentru cei doi soţi care au venit să cucerească marele premiu, momentele petrecute în fața Marelui Zid au fost presărate de zâmbete şi declaraţii de iubire.

Pentru cei doi soţi care au venit să cucerească marele premiu, momentele petrecute în fața Marelui Zid au fost presărate de zâmbete şi declaraţii de iubire.

Coechipieri perfecţi, au arătat că atunci când unul dintre ei ia o decizie, celălalt o urmează cu zâmbetul pe buze.

"Niculae, te iubesc!", i-a spus stewardesa soţului, înainte de a şti dacă acesta a rupt sau nu contractul în camera de izolare.

Niculae a rupt contractul, iar Oana a avut emoţii până în ultima clipă. 192.442 RON a fost suma fabuloasă câştigată de cei doi soţi!

De la emoţie la iubire, de la tensiune la încrederea în celălalt! Soţii Stavre au trecut prin cele mai neobișnuite stări... Oana şi Niculae Stavre, câştigători şi mai aproape de visurile lor! Viaţa lor s-a schimbat într-o singură oră!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x