Căutare Live

A venit pentru un scaun la ”The Four – Cei 4”, dar Carla’s Dreams l-a convins să se lase de muzică

Venit pentru a obține un loc pe scaun la ”The Four – Cei 4”, un challenger a plecat acasă cu gândul de a se lăsa cu totul de muzică!

Venit pentru a obține un loc pe scaun la ”The Four – Cei 4”, un challenger a plecat acasă cu gândul de a se lăsa cu totul de muzică!

Bătălia pentru un loc printre Cei 4 continuă sâmbătă, de la ora 22.00, la Antena 1, când noi challengeri, tineri muzicieni talentați și dornici să se afirme, vor încerca să obțină unul dintre locurile ocupate de cei patru artiști aflați pe scaune. Un tânăr are parte însă de o experiență care îl pune pe gânduri, după o discuție cu juratul Carla’s Dreams.

”Eu, în locul tău, aș face muzică încă doi ani, apoi aș trage o concluzie. Dar doi ani din viață aș investi! Dacă o să lucrezi la părțile puternice pe care le ai, iar celor slabe să le acorzi măcar puținã atenție, o să fie bine. Promite-mi că te lași de muzică în doi ani dacă nu se întâmplă nimic. Asta înseamnă piesă, single, ceva, da?”, i-a spus Carla’s Dreams concurentului, încercând să îl ajute să se concentreze. ”Pentru că mi-a plăcut de el, am încercat să îi limitez încercările la următorii doi ani. I-am spus să continue, dar nu fără limită! Mai bine doi ani tragi, lupți și vezi ce se întâmplă!”, a mai spus juratul ”The Four – Cei 4”.

A venit pentru un scaun la ”The Four – Cei 4”,  dar Carla’s Dreams l-a convins să se lase de muzică

Cum a reacționat challenger-ul, telespectatorii vor afla sâmbătă, de la ora 22.00, la Antena 1, când lupta pentru un loc în competiție continuă. Fiecare challenger va cânta o melodie, iar jurații Antonia, Feli, Cheloo și Carla’s Dreams vor evalua prestația sa. Doar cei care primesc toate cele patru voturi ale juraților au dreptul să provoace la un duel pe unul dintre ”Cei 4”.

Publicul din sală este cel care ia decizia finală în urma duelului muzical dintre challenger și unul dintre cei patru. Publicul votează prin intermediul aplicației ”The Four – Cei 4”, iar cântărețul cu cele mai multe voturi se va așeza pe scaun. În situația în care unul dintre ”Cei 4” își pierde locul, există o șansă de salvare: Artiștii care au ocupat de-a lungul competiției un scaun pot fi votați de telespectatori prin intermediul aplicației The Four – Cei 4 timp de 24 de ore din momentul părăsirii competiției, iar cei care au obținut cele mai multe voturi, pot fi întorși direct în finală. Challengerii care nu reușesc să obțină un scaun, nu pot fi readuși în competiție.

Demonstrație neașteptată, sâmbătă, de la 22.00, la Antena 1: Antonia își surprinde colegii de la ”The Four – Cei 4”... Amalia e „prințesa inventator” care s-a dezlănțuit total la „The Four”! A făcut show cu piesa „Oops, I did it again”...
Ultimele știri