Antena Căutare

Macanache a dat lovitura cu o super piesă! Fanii au învățat deja versurile

Surpriză uriașă pentru fani! Macanache, celebrul prezentator al emisiunii „The Four-Cei 4”, a lansat o super piesă cu care face deja senzație. Melodia a fost realizată cu ajutorul lui Dash Otvs, Diana Bechir-Meclea, Cristi Iancu și Ceinaru.

Surpriză uriașă pentru fani! Macanache, celebrul prezentator al emisiunii „The Four-Cei 4”, a lansat o super piesă cu care face deja senzație. Melodia a fost realizată cu ajutorul lui Dash Otvs, Diana Bechir-Meclea, Cristi Iancu și Ceinaru.

Melodia a fost inregistrata, mixata si masterizata de catre Cristi Iancu, Ceinaru si Macanache, in studioul Interzis Records. Instrumentalul este realizat de catre marele beatmaker bucureștean Dash.

Videoclipul a fost filmat in Turcia (Regiunea Pamukkale) de catre prietena artistului, iar de montaj si edit s-a ocupat Macanache, colorizarea fiind realizată de Cristi Iancu.

Lansarea noului album va avea loc in Club Quantic din Bucuresti, în data de 22 septembrie 2018.

Macanache a dat lovitura cu o super piesă! Fanii au învățat deja versurile

Macanache este un MC, din Romania, Bucuresti, originar din Cartierul Titan (Zona Poarta 4 FAUR). Numele sau este Dinescu Constantin-Bogdan, nascut pe data de 25 Mai 1988. S-a lansat in muzica in anul 2015 cu cantecul "Asta sunt eu", ca artist independent.

Stilul sau este relaxat si foarte sincer cu accente de limbaj vulgar bagabontesc, pe un ton comic educativ. Este un maestru in arta rimelor pe loc in stilul liber, un personaj autentic al vremii sale si totodata unul dintre cei mai simplii si pasionati interpreti de muzica Rap din cultura Hip Hop.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x