Live acumObservator 12
Prime Time 20:30iUmor Sezonul 10

Finalista ”The Four – Cei 4” Alexandra Crișan lansează piesa ”Alerg”

Finalista ”The Four – Cei 4” Alexandra Crișan face un pas curajos în cariera sa și lansează joi, 15 noiembrie, piesa și videoclipul ”Alerg”.

Finalista ”The Four – Cei 4” Alexandra Crișan lansează piesa ”Alerg”

Finalista ”The Four – Cei 4” Alexandra Crișan face un pas curajos în cariera sa și lansează joi, 15 noiembrie, piesa și videoclipul Alerg”.

”Alerg a fost scrisă special pentru finala The Four - Cei 4, unde mi-am spus că trebuie să cânt o piesa proprie. Acum mi-am luat inima în dinți și sufletul în palme. După toate piesele scrise cu un un mesaj trist, ”Alerg” este o piesă a vindecării pentru mine. Prin ea, îi mulțumesc persoanei ce se află alături de mine acum, persoana care m-a învățat că se poate și altfel”, spune Alexandra Crișan.

Finalista ”The Four – Cei 4” Alexandra Crișan lansează piesa ”Alerg”

La lansarea oficială de joi, 15 noiembrie 2018, de la ora 21:00, la Joben Bar & Bistro din București, vor fi prezenți și foștii concurenți ”The Four – Cei 4” Anastasia și Lu-chan, dar și Laurian Manta, Leyla, Tobi și Bogdan Vlădău.

Alexandra Crișan, care este și mama unui băiețel superb, are o relație în prezent cu Musty, fratele lui Kamara. Cei doi s-au cunoscut la karaoke și de atunci sunt inseparabili! Musty Kamara are 37 de ani și inginer de sunet şi lumini. S-a născut în Bucureşti, dar a plecat la doi ani în Franţa, apoi a locuit în Guineea, Coasta de Fildeş şi 17 ani în Tenerife. Aflat într-o vizită în Bucureşti a cunoscut-o pe Alexandra Crișan, iar de atunci nu a mai plecat.

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Video