Jurata ”The Four – Cei 4” Feli, despre secretul său pentru a rămâne în formă: "A fost un proces lung"

Într-o formă de invidiat și mereu cu zâmbetul pe buze, jurata ”The Four – Cei 4” Feli mărturisește că are câteva secrete pentru a face față programului încărcat și zilelor în care reușește să se împartă între concerte, filmările la emisiunea ”The Four – Cei 4” și cei dragi.

Într-o formă de invidiat și mereu cu zâmbetul pe buze, jurata ”The Four – Cei 4” Feli mărturisește că are câteva secrete pentru a face față programului încărcat și zilelor în care reușește să se împartă între concerte, filmările la emisiunea The Four Cei 4 și cei dragi.

Jurata ”The Four – Cei 4” Feli reușește să nu își piardă niciodată zâmbetul de pe buze, chiar dacă programul ei ar putea părea obositor pentru unii. Indiferent că este la concerte sau alături de Antonia, Carla’s Dreams și Cheloo la pupitrul de jurat ”The Four – Cei 4”, Feli are mereu un tonus de invidiat. Cu toate acestea, frumoasa artistă recunoaște că nu i-a fost mereu la fel de simplu.

”A fost un proces lung, în care a trebuit, în primul rând să reînvăț să mă pun pe primul plan, să am grijă de sănătatea mea – de corpul și de sufletul meu în același timp. În plus, atunci când te implici în ceva cu sufletul deschis, nu simți povara orelor de filmare”, povestește Feli, care va putea fi văzută în postura de jurat ”The Four – Cei 4” începând de sâmbătă, 31 martie, ora 20.00, la Antena 1.

Încă din prima ediție a emisiunii, challengerii, tineri muzicieni talentați și dornici să se afirme, vor încerca să ocupe un loc ocupat de cei patru artiști selectați deja de membrii juriului, astfel că niciunul dintre ei nu va fi în siguranță! Fiecare challenger va cânta o melodie, iar jurații vor evalua prestația sa. Doar challengerii care primesc toate cele patru voturi ale juraților au dreptul să provoace la un duel pe unul dintre ”Cei 4”.

Jurata ”The Four – Cei 4” Feli, despre secretul său pentru a rămâne în formă: "A fost un proces lung"

Publicul din sală este cel care ia decizia finală în urma duelului muzical dintre challenger și unul dintre cei patru. Publicul votează prin intermediul aplicației ”The Four – Cei 4”, iar cântărețul cu cele mai multe voturi se va așeza pe scaun.

În situația în care unul dintre ”Cei 4” își piede locul, există o șansă de salvare. Pe parcursul sezonului, telespectatorii pot vota pentru cei care au părăsit emisiunea, iar patru dintre ei, care vor acumula cele mai multe voturi, pot fi întorși la ”The Four – Cei 4” direct în semifinală. Challengerii care nu reușesc să obțină un scaun, nu pot fi readuși în competiție.

Lupta pentru a rămâne unul dintre ”Cei 4” vine însă și cu o mulțime de avantaje, iar cu fiecare săptămână în plus în care reușesc să își păstreze scaunul, aceștia vor avea ocazia să lucreze cu specialiștii industriei muzicale românești.

Ultimele știri