Jurata ”The Four – Cei 4”, Feli: ”Scriam de dragoste și suferințe, când eu nici măcar nu știam ce înseamnă”

Înainte de finala ”The Four – Cei 4”, care va fi difuzată live, sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1, Feli îi încurajează pe tinerii artiști care vor să își facă vocea auzită în muzică să lupte pentru visul lor și, mai ales, să își scrie propriile versuri.

”Primele mele versuri au fost scrise de mânuța mea la 12 ani. Și scriam de dragoste și suferințe, când eu nici măcar nu știam ce înseamnă asta. Dacă aș fi venit în fața unor jurați și m-ar fi întrebat de când scriu, aș fi spus că fac asta de la 12 ani, dar nu este suficient pentru mine, pentru că sunt într-o continuã căutare. Acum câțiva ani, un fost iubit, care și el se ocupă cu muzica mi-a spus că nu înțelege textul meu, că nu vede legătura între versul X și versul Y. Dar eu, după opt ani, am un întreg album scris de mâna mea, piese pe radio”, a declarat jurata ”The Four – Cei 4”.

Sâmbătă seara, de la ora 20.00, la Antena 1, Vlad Musta, Maria Cojocaru, Alexandra Crișan și Marcel Roșca intră în lupta finală la ”The Four – Cei 4”. De această dată, Cei 4 trebuie să le țină piept, mai întâi, celor doi foști concurenți pe care voturile publicului i-au ajutat să revină în marea finală. După cele două dueluri, cei patru rămași se vor lupta între ei, pentru marele premiu ”The Four – Cei 4”!

Angelo Simonică, Alex Florea, Lu’Chan, Nicoleta Nucă, Anastasia Sandu, Izabela Simion, Ruxandra Anania, Francesca Ilie, Dragoș Udilă și Amalia Uruc sunt cei care au ocupat de-a lungul celor zece ediții un loc pe scaun și care au putut fi votați pentru a se întoarce direct în finală. Numele celor doi aleși de telespectatori pentru a reveni în luptă vor fi aflate sâmbătă seară, la începutul emisiunii.

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Ultimele știri