Antena Căutare

Premieră la "The Four - Cei 4": Cei 4 se duelează între ei pentru un avantaj strategic!

Premieră în această seară la ”The Four – Cei 4”! Alexandra Crișan, Vlad Musta, Dragoș Udilă și Francesca Ilie se vor duela între ei în cea de-a șasea ediție, de la ora 22.00, la Antena 1, pentru a obține un avantaj strategic!

Premieră în această seară la ”The Four – Cei 4”! Alexandra Crișan, Vlad Musta, Dragoș Udilă și Francesca Ilie se vor duela între ei în cea de-a șasea ediție, de la ora 22.00, la Antena 1, pentru a obține un avantaj strategic!

Cea de-a șasea ediție aduce o premieră pentru Alexandra Crișan, Vlad Musta, Dragoș Udilă și Francesca Ilie! Juriul a ales pentru aceștia ”Muzica românească” drept temă de interpretare. După ce Cei 4 interpretează câte o melodie, Cheloo, Feli, Antonia și Carla’s Dreams vor decide cine este câștigătorul duelului. Premiul îi asigură acestuia un avantaj major: poate refuza primul duel la care ar fi provocat și să trimită un alt coleg în luptă.

Cine va obține încrederea juraților, telespectatorii pot afla în această seară, de la ora 22.00, când bătălia pentru un loc printre Cei 4 continuă, iar noi challengeri, tineri muzicieni talentați și dornici să se afirme, vor încerca să obțină un loc ocupat de cei patru artiști aflați pe scaune, astfel că niciunul dintre ei nu va fi în siguranță! Fiecare challenger va cânta o melodie, iar jurații Antonia, Feli, Cheloo și Carla’s Dreams vor evalua prestația sa. Doar challengerii care primesc toate cele patru voturi ale juraților au dreptul să provoace la un duel pe unul dintre ”Cei 4”.

Publicul din sală este cel care ia decizia finală în urma duelului muzical dintre challenger și unul dintre cei patru. Publicul votează prin intermediul aplicației ”The Four – Cei 4”, iar cântărețul cu cele mai multe voturi se va așeza pe scaun. În situația în care unul dintre ”Cei 4” își piede locul, există o șansă de salvare: Artiștii care au ocupat de-a lungul competiției un scaun pot fi votați de telespectatori prin intermediul aplicației ”The Four – Cei 4” timp de 24 de ore din momentul părăsirii competiției, iar patru dintre ei, care au obținut cele mai multe voturi, pot fi întorși direct în semifinală. Challengerii care nu reușesc să obțină un scaun, nu pot fi readuși în competiție.

Macanache, prezentatorul ”The Four – Cei 4”, declarație emoționantă de ziua iubitei sale: : ”E sufletul meu pereche!”... De 4 X Uddi! Premieră la "The Four"! Duelul strategic al concurenților aflați pe scaune a creat controverse: &...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x