Căutare Live

RUXANDRA ANANIA vs. ANASTASIA! Antonia a început să plângă atunci când Anastasia a cântat piesa ei, „La revedere”

Ruxandra Anania trecut de votul juriului şi s-a aruncat într-un duel greu. Ruxi a provocat-o pe Anastasia Sandu, care a atacat în forță scena. Va reuşi să îşi păstreze locul pe scaun?

Ruxandra Anania trecut de votul juriului şi s-a aruncat într-un duel greu. Ruxi a provocat-o pe Anastasia Sandu, care a atacat în forță scena. Va reuşi să îşi păstreze locul pe scaun?

În cea de-a patra ediție de la "The Four - Cei 4", Ruxandra Anania a interpretat la duel melodia lui "Love Me Again", de la John Newman.

În cea de-a patra ediție de la "The Four - Cei 4", Anastasia Sandu a interpretat melodia "Scared To Be Lonely", de la Martin Garrix & Dua Lipa. Apoi, artista a cântat și o parte dintr-un hit care nu mai are nevoie de nicio prezentare: melodia ei „La revedere”.

Anastasia a pierdut deocamdată scaunul, cu 47,08 la sută, iar Ruxandra și-a ocupat noul loc în emisiune (cu 52,92 la sută). O puteți aduce înapoi pe Anastasia înapoi în show, dacă o votați până duminică la ora 23.00.

CLEOPATRA VASILE vs. UDDI. Duelul „greilor” a început! Își va pierde Uddi scaunul?... VLAD MUSTA vs. IZABELA. Cheloo: „Pentru mine duelul ăsta a fost un bonus, FINALA MICĂ, să zic așa!”...
Ultimele știri