Antena Căutare

Surpriză mare sâmbătă, de la 20.00, la Antena 1! Un bebeluș ia parte la luptă la ”The Four – Cei 4”

Pregătiți să intre în luptă, sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1, challengerii aduc cu ei la ”The Four – Cei 4” toate armele secrete pentru a reuși să câștige un scaun. Unii dintre ei își găsesc puterea în susținătorii care le sunt alãturi și îi încurajează.

Cel mai tânăr susținător, Bryan Ezra, are doar 10 luni, dar deja este obișnuit să își însoțească mama la spectacole. ”E obișnuit să meargă la cântări, îi place atmosfera aceasta, o are în sânge. Acasă, cum vede un microfon, începe să cânte”, a povestit iubitul Alexandrei Crișan, care are grijă de Bryan în culisele ”The Four – Cei 4”. În acest fel, Alexandra a reușit să mai uite de emoții înainte să intre pe scenă, chiar dacă Musty, iubitul său, spune că nu ar trebui să fie îngrijorată. ”Avem foarte multă încredere în ea! Este foarte, foarte, foarte talentată, să nu zic una dintre cele mai bune voci din România”, a spus Musty.

Surpriză mare sâmbătă, de la 20.00, la Antena 1! Un bebeluș ia parte la luptă la ”The Four – Cei 4”

Bătălia pentru un loc printre Cei 4 continuă și sâmbăta aceasta, de la ora 20.00, când noi challengeri, tineri muzicieni talentați și dornici să se afirme, vor încerca să obțină un loc ocupat de cei patru artiști aflați pe scaune, astfel că niciunul dintre ei nu va fi în siguranță! Fiecare challenger va cânta o melodie, iar jurații Antonia, Feli, Cheloo și Carla’s Dreams vor evalua prestația sa. Doar challengerii care primesc toate cele patru voturi ale juraților au dreptul să provoace la un duel pe unul dintre ”Cei 4”.

Publicul din sală este cel care ia decizia finală în urma duelului muzical dintre challenger și unul dintre cei patru. Publicul votează prin intermediul aplicației ”The Four – Cei 4”, iar cântărețul cu cele mai multe voturi se va așeza pe scaun. În situația în care unul dintre ”Cei 4” își piede locul, există o șansă de salvare: Artiștii care au ocupat de-a lungul competiției un scaun pot fi votați de telespectatori prin intermediul aplicației ”The Four – Cei 4” timp de 24 de ore din momentul părăsirii competiției, iar patru dintre ei, care au obținut cele mai multe voturi, pot fi întorși direct în semifinală. Challengerii care nu reușesc să obțină un scaun, nu pot fi readuși în competiție.

Surpriză mare sâmbătă, de la 20.00, la Antena 1! Un bebeluș ia parte la luptă la ”The Four – Cei 4”

Lupta pentru a rămâne unul dintre ”Cei 4” vine însă și cu o mulțime de avantaje, iar cu fiecare săptămână în plus în care reușesc să își păstreze scaunul, aceștia vor avea ocazia să lucreze cu specialiștii industriei muzicale românești.

Jurata ”The Four – Cei 4”, Feli, își lasă ”copiii” acasă de Paște... Jurata ”The Four – Cei 4”, Antonia, despre cele mai frumoase amintiri despre Paște, din copilărie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x