1 iunie 2019. Ce evenimente sunt de Ziua Copilului în București

Iată cum poți sărbători Ziua Copilului, 1 iunie 2019, împreună cu familia. Pentru toți copiii, mari și mici,sunt organizate multe evenimente în București, activități diverse, minunate și distractive

Iată cum poți sărbători Ziua Copilului, 1 iunie 2019, împreună cu familia. Pentru toți copiii, mari și mici,sunt organizate multe evenimente în București, activități diverse, minunate și distractive

Sâmbătă, 1 iunie, copiii din întreaga lume sărbătoresc Ziua Copilului. Cel mic se va bucura dacă va merge la evenimente sau va participa la activități destinate Zilei Copilului. Iată câteva evenimente la care poți merge cu micuțul tău, făcându-i o surpriză inedită.

Ce facem de Ziua Copilului în București?

Evenimente Ziua Copilului ​- 1 iunie la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia

Cu ocazia zilei de 1 iunie, Ziua Copilului, în cantonamentul naţionalei va fi organizată o acţiune specială pentru copii. Aceştia sunt invitaţi alături de tricolori, iar la finalul şedinţei de pregătire vor avea posibilitatea să facă fotografii cu favoriţii lor.

Evenimente Ziua Copilului ​- 1uniFest

Anul acesta, pe 1 iunie, Parcul Alexandru Ioan Cuza din București va găzdui 1uniFEST, cel mai Itsy Bitsy Festival, în care aducem activități pentru toată familia, jocuri și concursuri, distracție și o mulțime de surprize! Ne vom distra de minune, timp de 12 ore, de la 8 dimineața la 8 seara, cu cele mai îndrăgite personaje Itsy Bitsy și ne vom bucura împreună de cea mai Itsy Bitsy Zi Națională din an – Ziua Copilului! Intrarea este liberă.

Evenimente Ziua Copilului ​- Săptămâna Copiilor la Trapped Room Escape!

Pășește împreună cu cei mici în într-o aventură memorabilă, plină de mistere și indicii ce așteaptă sa fie descoperite! Perioada: 1-7 iunie, între 10:00 și 21:30. Locația este Candyland – Escape Room Creat 100% pentru Copii. Pentru participarea la orice cameră de escape room are un preț unic de 40 lei/ persoană. Transformă această experiență într-una de neuitat pentru copilul tău.

Evenimente Ziua Copilului ​- Salonul Internațional de Carte Bookfest 2019, ediția a XIV-a

Dacă micuțul tău e pasionat de citit și trăiește fiecare moment magic o dată cu personajele, atunci sigur va fi încântat să meargă cu tine la Bookfest 2019. Salonul Internațional de Carte Bookfest va avea loc în perioada 29 mai – 2 iunie, la Complexul Expozițional Romexpo din București, în pavilionul B2.

Invitatul de Onoare al acestei ediții va fi Marea Britanie. Salonul Internațional de Carte Bookfest este organizat de Asociaţia Editorilor din România, sub egida Federației Editorilor din România, cu sprijinul Ministerului Culturii și Identității Naționale și al Ambasadei Marii Britanii din București.

Citește și
colaj de imagini cu simona halep si toni iuruc
Cine sunt fostele soții ale lui Toni Iuruc. Partenerul Simonei Halep a mai fost căsătorit de două ori
Cine sunt fostele soții ale lui Toni Iuruc. Partenerul Simonei Halep a mai fost căsătorit de două ori
Petrică Cercel în două ipostaze diferite
A murit Petrică Cercel. Artistul se afla în stare gravă la spital, după ce a fost infectat cu COVID-19
A murit Petrică Cercel. Artistul se afla în stare gravă la spital, după ce a fost infectat cu COVID-19
Simona Halep și Loredana
Loredana, apariție spectaculoasă la nunta Simonei Halep. Artista a cântat la marele eveniment și a făcut senzație cu ținuta sa
Loredana, apariție spectaculoasă la nunta Simonei Halep. Artista a cântat la marele eveniment și a făcut senzație cu ținuta sa
Mai multe articole

Bookfest este cel mai important salon de carte din România şi singurul eveniment al industriei editoriale care a reuşit să capete o dimensiune internaţională marcantă. La Salonul Internațional de Carte Bookfest de anul trecut (București, 30 mai – 3 iunie 2018) au fost prezenți circa 150 de expozanți, programul celor cinci zile cuprinzând peste 400 de evenimente, de la lansări şi dezbateri până la proiecţii cinematografice şi evenimente interactive. Intrarea este liberă!

Programul de vizitare va fi următorul:
• miercuri, 29 mai — 10:00-20:00;
• joi, 30 mai — 10:00-20:00;
• vineri, 31 mai — 10:00-21:00;
• sâmbătă, 1 iunie — 10:00-21:00;
• duminică, 2 iunie — 10:00-20:00;

Evenimente Ziua Copilului ​- Ateliere de experimente pentru copii 4-12 ani. Experimente cu Reacție și Distracție!

Clubul Copiilor Isteți vă invită la un nou modul al atelierelor “Experimente cu reacție și distracție”. Aici veți descoperi împreună cea mai bună combinație de joacă, socializare și învățare!

Erupțiile vulcanilor sunt spectaculoase, dar oare ce se întâmplă în interiorul vulcanilor atunci când erup? Slime sau gelatină, indiferent de preferințe, copilul va învăța aici să le facă pe amândouă. Roșie sau albastră, argintie sau aurie, mov sau galbenă, cu gliter sau fără gliter. Copii își pot face culoarea dorită de slime și o vor putea lua acasă într-un recipient ermetic.

Forța vibrațiilor este una misterioasă și poate da naștere unor experiențe și jocuri dintre cele mai surprinzătoare. Dacă micuțul tău vrea să învețe cum se pot produce vibrațiile, atunci acest atelier e locul potrivit. Acest atelier îl va face pe micuțul tău să iubească lumea științei.

Cu ajutorul experimentelor fizice și chimice vor fi abordate diverse teme ce țin de natură și mediul înconjurător pe înțelesul celor mici. Împreună copiii vor pune întrebări, vor specula, vor vedea cum se întâmplă practic, iar la final vor analiza și trage concluzii pe baza observațiilor făcute în timpul experimentelor.

Evenimente Ziua Copilului ​- 1 Iunie la Clinceni Airshow – un spectacol dedicat copiilor!

De 1 Iunie ești așteptat împreună cu copilul tău la Clinceni Airshow, un spectacol dedicat copiilor. Demonstrația aeriană se va desfășura între orele 11:00 și 17:00. Intrarea este gratuită.Vei avea parte de:

  • Hawks of Romania
  • White Wings
  • Blue Wings Romania
  • Balon cu Aer Cald
  • Zboruri introductive cu avion ultraușor și planor
  • Zboruri în tandem cu parașuta

Citește și :

Ce nu știai despe Ziua Copilului: A fost adoptată după ideea unui elev de clasa a VIII-a

Vremea de Ziua Copilului, 1 iunie. Meteo - temperaturi scăzute și ploi

Sursă foto: gokid.ro

Parteneri
Horoscopul lunii octombrie 2021. Berbecii trebuie să spună ceea ce simt. Descoperă ce-ți rezervă astrele
Horoscopul lunii octombrie 2021 spune că în ciuda haosului, incertitudinii și a energiei lipsă, există luminița de la capătul tunelului. Chiar dacă zilele se scurtează, dacă ești dispusă să faci o schimbare în viața ta, atunci acum este momentul potrivit.
Catine.ro
Ultimele știri