Antena Căutare

Atentie, “Epidemie de Iubire” la Cinema Patria! Vama stie de ce...

Trupa Vama va concerta la Cinema Patria, in cadrul unui concert special cu ocazia Zilei Femeii, pe 10 martie, incepand cu ora 20:00!

Vama este un proiect fondat de Tudor Chirila si Eugen Caminschi, care au decis in 2006, dupa 10 ani alaturi de Vama Veche, sa o ia de la capat impreuna cu Gelu Ionescu, Lucian Cioarga si Dan Opris.

Primul album al trupei “Vama” a aparut in 2008 si a fost lansat printr-un concert la Arenele Romane din Bucuresti. Cu single-uri ca “E plin de fete” si “Bed For Love”, Tudor Chirila si colegii sai s-au instalat din nou in topurile muzicale, iar concertele lor erau sold-out.

Cel de-al doilea album, intitulat “2012”, a fost lansat pe 28 mai, anul trecut, printr-un concert de anvergura la Sala Palatului din Bucuresti. Show-ul a fost deschis cu piesa “Epidemie de iubire”, una dintre cele mai iubite piese ale trupei.

COMPONENTA

Trupa Vama inseamna:

- Tudor Chirila;

- Eugen Caminschi;

- Gelu Ionescu;

- Lucian Cioarga;

- Dan Opris.

BILETE

Biletele pentru concertul Vama pot fi gasite in format electronic pe www.iabilet.ro si www.bestmusic.ro/bilete, pe www.okazii.ro si in format fizic la casa de bilete de la Cinema Patria si la standul Okazii.ro din Domo / Baneasa Shopping City (din 15 februarie), la urmatoarele preturi:

60 de lei – Acces General

100 de lei – VIP, in fata scenei – include si noua carte a lui Tudor Chirila, “Exercitii de Echilibru”

Pe www.iabilet.ro, platesti cu cardul sau cu Paypal si primesti biletele pe mail. Le printezi sau vii cu smartphone-ul direct la intrare!

Dupa concert, trupa va oferi autografe fanilor sai.

IMPORTANT! Organizatorii ofera persoanelor cu dizabilitati sase bilete din categoria Acces general.

Directia 5 da startul turneului "Love Story"! Astazi e primul concert... 12 februarie 1809: S-a nascut presedintele american Abraham Lincoln, cel care a abolit sclavia in SUA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x