Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Vedetele nu pot sta departe de scenă! Cel mai mare concert drive-in din România. Când și unde va avea loc?

În contexul actual, pentru respectarea măsurilor de distanțare socială, fanii vor putea urmări artiștii și concertele care le-au lipsit în toată această perioadă, live, într-un mod inedit, din mașină.

Cel mai mare concert drive-in din România

Hepta

Pe 19, 20 și 21 iunie, în parcarea principală de la Romexpo, vor urca pe scenă unii dintre cei mai cunoscuți artiști din România, pentru cel mai mare concert drive-in din România, THE CONCERT drive-in!

Aurelian Temișan nu poate sta departe de scenă! Artistul își sărbătorește ziua de naștere în timp de pandemie! Își invită fanii la petrecerea lui | Video​

Programul THE CONCERT drive-in:

19 iunie: Alina Eremia, Antonia, Carlas Dreams, Roxen

20 iunie: INNA, Irina Rimes, The Motans

21 iunie: Azteca & IAN, Kila Fonic, Nane, Oscar

După o pauză de mai bine de 3 luni, timp în care au fost anulate concerte și evenimente, artiștii sunt nerăbdători să-și întâlnească publicul, să urce pe scenă și să creeze show-uri speciale pentru cei care îi urmăresc și în admiră.

În fiecare mașină sunt permise maximum 4 persoane

Fanii sunt așteptați pe 19, 20 și 21 iunie, la Romexpo, să petreacă 3 seri speciale alături de artiștii lor preferați. Accesul în cele trei zile se va face începând cu ora 19:00.

Biletele au fost deja puse în vânzare și sunt per mașină. Cei care doresc să participe la eveniment trebuie să țină cont de faptul că în fiecare mașină sunt permise maximum 4 persoane care fac parte din aceeași familie.

De asemenea, aceștia vor putea să asculte concertele prin intermediul sistemului audio din mașina personală, pe o frecvență care va fi comunicată la fața locului, iar aplauzele vor fi înlocuite de data aceasta de sunetul claxonului.

Delia, primul concert drive-in din România sub numele de "Cum Era". Când și unde va avea loc?​

Accesul cu camioane, dube, utilaja, autoutilitare sau alte vehicule este interzis!

Recomandari