Evenimente pentru copii București 9 și 10 februarie 2019

 

Weekend-ul acesta copii vor fi în culmea fericirii dacă vei merge la evenimentele pentru copii ce au loc în acest weekend în capitală.

Emoții colorate – Atelier pentru copii

Sâmbătă, 9 februarie, ești așteptat împreună cu piticul tău. Acest atelier va oferi deopotrivă emoții atât copiilor, cât și părinților. EMOŢII COLORATE face parte din Programul “Învăț să Cresc în Siguranță” – Curs și Concurs de Educație Legislativă și Siguranța Copilului, avizat de Ministerul Educației Naționale. Costul atelierului este 75 lei. Acest eveniment din weekend-ul 9 și 10 februarie sigur îl a bucura pe cel mic.

Câte stele sunt pe cer? – Prezentare de astronomie la Observator

Sâmbătă, începând cu ora 19:00, adu-l pe cel mic la Palatul Șuțu. Cerul este plin de stele, aproximativ 6500 fiind vizibile dintr-un loc oarecare, de-a lungul anului. Aici cel mic va învăța mai multe despre lumea astronomică. În această prezentare veți vedea efectiv câte stele s-au descoperit până în prezent, câte se pot vedea prin marile telescoape, dar și ce alte tipuri de obiecte să găsesc în Univers.

Spectacol de teatru pentru copii - Greierele și Furnica

Copilul tău sigur va fi încântat de această piesă de teatru care are loc duminică, 10 februarie, de la ora 11:00. Spectacolul are loc la Teatrul Coquette, iar prețul unui bilet este 25 lei. Greierele, foarte pasionat de muzica lui, nesocotște venirea iernii. Când dă de greu el va apela la strângătoarea Furnicuță Fifi, care îl va trece prin niște probe de hărnicie. Dar este Greierele chiar atât de leneș cum se spune, sau poate că “munca” lui este muzica? Spectacolul e destinat copiilor între 3 – 10 ani.

Disney on ice – Reach for the stars

Dacă vrei să îl faci fericit pe cel mic, atunci mergi cu el la Romexpo, vineri, 8 februarie pentru un spectacol inedit. Acest eveniment se desfășoară între 6 – 10 februarie. Evenimentul începe la ora 19:00, deci vei avea suficient timp să ajungi de la serviciu direct la distracția pe gheață. Alege acest eveniment din evenimente weekend 9 și 10 februarie.

Sursă foto: eventim.rofacebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI