Căutare Live

Herta Müller, doua zile la Bucuresti

La invitatia Editurii Humanitas Fiction si a Institutului Goethe, Herta Müller, laureata premiului Nobel pentru literatura pe 2009, va fi prezenta la Bucuresti, pentru doua zile, la inceputul saptamanii viitoare

Scriitoarea va sustine o conferinta de presa luni, 27 septembrie, ora 12:00, la hotelul Intercontinental, sala Fortuna Est, etajul 21, iar de la ora 18:30, la Ateneul Roman, va avea o lectura publica din romanul "Leaganul respiratiei" si va dialoga cu Gabriel Liiceanu.

Marti, 28 septembrie, la ora 17:00, la Libraria Humanitas Kretzulescu, se va lansa seria de autor "Herta Müller" a Editurii Humanitas Fiction, cu romanele "Leaganul respiratiei" si "Calatorie intr-un picior". La lansare vor vorbi Herta Müller, Andrei Plesu si Denisa Comanescu.

"Imi e greu sa spun cat de mult ma bucura vizita doamnei Herta Müller la Bucuresti. Ea este unul dintre acei rari scriitori care m-au facut sa regasesc tresarirea in fata cuvintelor", spune Gabriel Liiceanu, directorul general al Grupului Humanitas.

Citeste articolul integral pe jurnalul.ro

Dorina Chiriac: "S-a dus naibii speranta de tot"... VIDEO! Incepe Festivalul "Sinaia forever"...
Ultimele știri