Simona Gherghe a avut „Acces direct” în cel mai important ziar din Europa! Milioane de oameni au aflat despre invitatul special al acesteia!

 
+2 click pentru
galerie

 Recent, omul electric a fost invitat la emisiunea „Acces direct” și a făcut senzație. Chiar și una dintre cele mai citite publicații din Marea Britanie a vorbit despre Simona Gherghe și invitatul special.

Bărbatul electric” a reușit să lase publicul fără cuvinte atunci când a demonstrat că poate să gătească diferite alimente, fără a folosi curent sau gaz.

Biba Struja este un sârb cu superputeri, care și-a dobândit aceste abilități în urma unui accident în care a fost expus la voltaj mare.

 A fiert un ou fără gaz sau curent! Omul electric gătește doar atingând alimentele!

De atunci, a fost capabil să facă lucruri de-a dreptul spectaculoase: poate acumula energie electrică în corp sau o poate elibera, după bunul său plac!

                                              Invitatul poate aprinde becuri folosindu-și doar mâinile

Chiar și oamenii de știință au fost șocați de puterea lui Biba.

De curând, acesta a fost invitat la „Acces Direct”, unde sârbul a aprins un bec folosind DOAR electricitatea din corpul său! Apoi a fiert un ou în câteva secunde, fără curent sau gaz, ci doar cu superputerile sale.

„Știința nu poate să explice asta. Când apuc un cablu electric, nu simt nimic. Și pot decide cum dozez electricitatea din corpul meu”, i-a spus invitatul gazdei emisiunii, Simona Gherghe.

                                                        Biba a fiert un ou, doar prin simpla atingere

Această ediție a emisiunii „Acces direct” a atras atenția chiar și marilor publicații din Europa, precum celebrul tabloid The Sun.

 Omul celor 200.000 de volți are super puteri! Biba Struja sau OMUL ELECTRIC a uimit o lume întreagă cu aptitudinile sale

Tabloidul a publicat un întreg material despre invitatul special al Simonei Gherghe și despre lucrurile spectaculoase făcute în timpului emisiunii.

The Sun este o publicație din Marea Britanie ce are un tiraj de aproximativ două milioane de exemplare, în fiecare zi. A fost fondat în 1964, iar în scurt timp a devenit cel mai circulat ziar cotidian din Marea Britanie.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe