Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Asia Express - Drumul Comorilor

Stramba lui Dodel si Sanziana Buruiana se bat in acadele

Stramba lui Dodel, Sanzi si sexy pilotul Andreea Necula vor defila intr-o prezentare cu acadele, traversand prin loc nepermis pe bulevardul Decebal!

Diana Guresoaie, fosta 'Stramba' a lui Dodel, revine ca manechin, dupa o buna perioada de timp, intr-o prezentare de moda, in cadrul evenimentului "LollyPop Summer Party", care va avea loc miercuri, 8 iunie, ora 19, pe terasa locatiei LollyPop Lounge Cafe de pe b-dul Decebal nr 13.

Diana, la fel ca si colegele ei de prezentare, vor defila in lenjerie intima, accesorizate cu bijuterii confectionate din acadele, transformandu-se in cele mai dulci si senzuale 'lollypop girls'. Ineditele accesorii fashion vor fi purtate de unele din cele mai in voga modele ale momentului precum Andreea Tivadar, care s-a impacat cu iubitul sau dupa incidentul cu Janos Szekely, Sanziana Buruiana, Livia Tavaluc, cea care a avut o scurta idila cu Bogdan Stancu si George Tiganu, Cristina Roman, care s-a laudat recent ca ii are ca admiratori pe Cristi Tanase si Dan Balan, Alexandra Badescu, Paula Milea(Miss Turism ), Roxana Dobre (iepuras Playboy) si Andreea Necula, care va fi admirata in premiera din public de iubitul ei, portarul Stelei, Cezar Lungu.

Show-event-ul va fi intregit cu ajutorul unui podium surpriza, iar ineditul evenimentului va consta in faptul ca fetele vor defila plecand de pe terasa cunoscutei cafenele, urmand sa taie direct, perpendicular, vastul bulevard Decebal pana pe trotuarul de vis a vis.


Gabi Tamas insotit de logodnica sa, Ioana Nut, Ana Maria Prodan, Ilinca Vandici, Alex Tudose si iubita sa, Oana Ogararu, Cornel Dinu Jr si sotia sa, Alexandra, prezentatoarea stirilor Dolce Sport, Denisa Nechifor, Alexandra Enachescu, Iulia Rosca, Carmen Ciubotariu, handbalistul Ionut Saulescu sunt cateva din vedetele din lumea show -bizz-ului care au confirmat participarea la eveniment.

Recomandari