Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30X Factor

Studenții din București cu corturile la Universitate. Spațiul academic transformat în zonă de camping

Universitatea din București a găzduit nopatea treacută sute de studenți înarmați cu corturi și saci de dormit. În curtea interioară a răsunat muzica până dimineața. Evenimentul GeoCamping este la prima ediție, însă organizatorii promit să repete experiența.

Universitatea din București a găzduit nopatea treacută sute de studenți înarmați cu corturi și saci de dormit. În curtea interioară a răsunat muzica până dimineața. Evenimentul GeoCamping este la prima ediție.

Facultatea de Geografie a reușit să strângă nopatea trecută peste 300 de studenți în curtea interioară a Univerității din București. Pentru că anul universitar este în plină desfășurare și vacanța se lasă așteptată, Asociația Studenților Geografi a adus atmosfera de camping între zidurile spațiului academic.

„Dacă nu se duce Mohamed la munte, vine muntele la Mahomed“

Evenimentul a început la ora 20:00 , iar studenții au avut parte de muzică live la chitară, story telling despre caiace, două numere de dans și multe alte surprize. Nici ploaie de la miezul nopții nu a stricat cheful de distracție. Studenții și-au mutat corturile și sacii de dormit pe holurile Universității din București.

Giorgi Elena Daiana, Președinte al Asociației Studenților Geografi, a declarat: „De organizarea evenimentului s-au ocupat, efectiv, în jur de 30 de voluntari. Scopul nostru a fost acela de a face un lucru nou și de a risipi printre studenții Universității spiritul de geograf și energia bună(...)Nu ne așteptam nicio secundă să avem un public atât de larg care să răspundă afirmativ provocării noastre dar, aparent, inovația atrage mai mult decât preconizaserăm noi.”

Studenții din București cu corturile la Universitate. Spațiul academic transformat în zonă de camping

Evenimentul a fost organizat de către Asociația Studenților Geografi, în parteneriat cu Universitur, EGEA București, ASUB, Universitatea din București și Forumul Tinerilor din România. ASG promite să facă din GeoCamping o tradiție.

Citește și: Top cinci cele mai vânate facultăți ale Universității din București

Recomandari