Căutare Live

Studenții din București cu corturile la Universitate. Spațiul academic transformat în zonă de camping

Universitatea din București a găzduit nopatea treacută sute de studenți înarmați cu corturi și saci de dormit. În curtea interioară a răsunat muzica până dimineața. Evenimentul GeoCamping este la prima ediție, însă organizatorii promit să repete experiența.

Universitatea din București a găzduit nopatea treacută sute de studenți înarmați cu corturi și saci de dormit. În curtea interioară a răsunat muzica până dimineața. Evenimentul GeoCamping este la prima ediție.

Facultatea de Geografie a reușit să strângă nopatea trecută peste 300 de studenți în curtea interioară a Univerității din București. Pentru că anul universitar este în plină desfășurare și vacanța se lasă așteptată, Asociația Studenților Geografi a adus atmosfera de camping între zidurile spațiului academic.

„Dacă nu se duce Mohamed la munte, vine muntele la Mahomed“

Evenimentul a început la ora 20:00 , iar studenții au avut parte de muzică live la chitară, story telling despre caiace, două numere de dans și multe alte surprize. Nici ploaie de la miezul nopții nu a stricat cheful de distracție. Studenții și-au mutat corturile și sacii de dormit pe holurile Universității din București.

Giorgi Elena Daiana, Președinte al Asociației Studenților Geografi, a declarat: „De organizarea evenimentului s-au ocupat, efectiv, în jur de 30 de voluntari. Scopul nostru a fost acela de a face un lucru nou și de a risipi printre studenții Universității spiritul de geograf și energia bună(...)Nu ne așteptam nicio secundă să avem un public atât de larg care să răspundă afirmativ provocării noastre dar, aparent, inovația atrage mai mult decât preconizaserăm noi.”

Studenții din București cu corturile la Universitate. Spațiul academic transformat în zonă de camping

Evenimentul a fost organizat de către Asociația Studenților Geografi, în parteneriat cu Universitur, EGEA București, ASUB, Universitatea din București și Forumul Tinerilor din România. ASG promite să facă din GeoCamping o tradiție.

Citește și: Top cinci cele mai vânate facultăți ale Universității din București

Noaptea Albă a Galeriilor prezintă publicului peste 150 de spaţii din Bucureşti şi alte 13 oraşe... Bienala de Arhitectură de la Veneţia - Concursul pentru selectarea proiectului care va reprezenta România începe în 25 n...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri