Căutare Live

Suplimentare de bilete la concertul lui Bon Jovi

Fanii rockerului Bon Jovi vor putea achizitiona 700 de bilete in plus datorita unei decizii luate de organizatori

In urma aparitiei anuntului cu Diamond Circle, Denisa Sandulescu, General Manager D&D East Entertainment, a tinut sa faca urmatoarele precizari: „Aceasta zona a fost initial dedicata unuia dintre sponsorii nostri, care era dispus sa preia aceste 700 de bilete, ceea ce nu a mai intrat in domeniul activitatilor acestuia. Decizia mea, impreuna cu ma¬nagementul formatiei, a fost de a iesi spre vanzare cu categoria Diamond Circle, care se regaseste pe plan international, la toate locatiile din cadrul turneului «Open Air».

Dupa reactiile negative pe care le-am observat in retele de socializare, am insistat personal sa oprim vanzarea biletelor Diamond Circle si sa suplimentam cu cele 700 de bilete zona Golden Circle, conform cererii fanilor din Romania. Rezultatul acestor eforturi a fost de a sustine interesul vostru si sunt sigura ca vom continua sa cream impreuna cele mai mari evenimente pe care vi le doriti. Va multumesc foarte mult pentru suport si intelegere."

Dupa aproape trei decenii de cariera incredibila, Bon Jovi vine in sfarsit si in Romania, pentru un concert extraordinar, prezentat de East European Entertainment si Marcel Avram, in colaborare cu D&D East Entertainment.

Citeste si Jurnalul!

Foto: Hepta

S-a intamplat pe 28 iunie! Romania a cedat Basarabia si nordul Bucovinei catre URSS... Concert Harry Tavitian la Muzeul Satului...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri