3 filme româneşti pe care să le vezi cât mai repede

Ori de câte ori ceri unor prieteni sa iti recomande un film cel mai probabil va fi unul strai cu bugete de productie fabuloase. Ne-am gandit sa iti indreptăm atentia si catre productiile romanesti si sa propunem 3 filme pe care nu trebuie sa le ratezi.

Ori de câte ori ceri unor prieteni să îţi recomande un film cel mai probabil va fi unul străi cu bugete de producţie fabuloase. Ne-am gândit să îţi îndreptăm atenţia şi către producţiile româneşti şi să propunem 3 filme pe care nu trebuie să le ratezi.

1 Ghinionistul (2017)

O comedie despre caz de necaz, o comedie despre români şi cu români într-o cursă nebună , plină de imprevizibil parcursă de un tânăr chitarist. Povestea este despre un tip convins de faptul că este urmărit de ghinion şi care doreşte doar să ajungă la audiţiile de care depinde viitorul său, dar este tot timpul impiedicat.

3 filme româneşti pe care să le vezi cât mai repede

2 Un pas în urma serafimilor (2017)

Drama lui Gabriel, adolescentul elev al seminarului teologic ortodox, care îşi doreşte să devină preot dar este tot timpul împiedicat şi influenţat de ce se întâmplă după zidurile instituţiei. Filmul spune povestea unor tineri prinşi între lupta pentru putere şi dorinţa de a fi un preot incoruptibil. Abuzurile la care sunt supuşi atât de către colegi, cât şi de către un profesor, îi împing pe tinerii elevi să ia decizii greşite.

3 filme româneşti pe care să le vezi cât mai repede

3 Hawaii (2017)

Acest film îl are în prim-pln pe actorul Dragoş Bucur care se află în mijlocul unei poveşti despre cum poţi ajunge să moşteneşti 3 milioane de dolari într-o vreme în care o simplă bancnotă deţinută te putea băga în puşcărie. Acest film este unul de acţiune şi dragoste, împletite cu o poveste despre bani şi viciile produse de aceştia.

3 filme româneşti pe care să le vezi cât mai repede

Modele de unghii pentru Halloween. Idei creative pentru manichiura perfectă
Manichiura unei femei este de cele mai multe ori cartea sa de vizită. Unghiile frumoase și...
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021. Scorpionii trebuie să învețe din greșeli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021 aduce multe vești bune pentru nativii din zodiac. Astăzi...
Parteneri
Hummus cu usturoi copt. Un preparat gustos și cremos
Dacă adori rețeta clasică de hummus, din bucătăria orientală, nu ezita să încerci și varianta de hummus cu usturoi copt. Este un preparat gustos, cu o textură cremoasă și aromă subtilă de usturoi.
Catine.ro
Ultimele știri