A murit Nora Ephron, regina comediilor romantice

Candidata la trei premii Oscar, celebra scenarista a unor filme precum "Cind Harry a cunoscut-o pe Sally" sau "Sleepless in Seattle"avea 71 de ani. A fost invinsa de leucemie

Nora Ephorn, celebra scenarista de la Hollywood, a pierdut batalia cu viata, la 71 de ani. Un apropiat al familiei a confirmat faptul ca ea suferea de leucemie.

Ephorn a fost candidata, de trei ori, la Premiul Oscar, pentru scenariile de la "Silkwood" (cu Meryl Streep, Kurt Russell sau Cher), "Cind Harry a cunoscut-o pe Sally" (Billy Crystal si Meg Ryan) sau "Sleepless in Seattle" (cu Tom Hanks si Meg Ryan).

Nascuta in mai 1941 la New York, intr-o familie de scenaristi, Nora a lucrat mai intai la Casa Alba inainte de a se dedica jurnalismului. A inceput sa scrie despre orice, de la moda la politica, devenind, in scurt timp, extrem de apreciata. S-a casatorit cu Carl Berstein, unul dintre cei doi jurnalisti din cazul "Watergate", care a dus la demisia presedintelui american Richard Nixon apoi s-a apucat de scris scenarii.

Ultima pelicula realizata a fost Julie and Julia (2009), cea care i-a adus lui Meryl Streep o noua nominalizare la Premiile Oscar.

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri