Live acumObservator 06
Prime Time 20:30X Factor

Academia americană de film are în vedere o nouă gală Oscar fără gazdă

Academia americană de film (AMPAS) are în vedere organizarea unei noi gale Oscar fără gazdă, având în vedere succesul înregistrat de ceremonia de anul acesta.

Ceremonia de anul acesta a fost marcată, între altele, de retragerea lui Kevin Hart din program, după câteva zile de la anunţul făcut de AMPAS. A fost pentru prima dată din 1989 când gala nu a avut un prezentator principal. Totuşi, evenimentul a fost unul reuşit.

Acum, producătorii galei iau în calcul aceeaşi schemă - vedete de la Hollywood care să susţină mai multe momente pe scenă.

Potrivit Deadline, Academia caută să găsească şi pentru anul viitor artişti care să dea energie galei.

Transmisiunea cu 30 de minute mai scurtă de anul acesta, pe 24 februarie, a fost apreciată de telespectori, audienţa fiind cu 12% mai mare faţă de 2018, când gala a fost prezentată de Jimmy Kimmel. Aceasta din urmă a fost ceremonia cu cel mai mic număr de telespectatori.

Gala Oscar 2019, difuzată în Statele Unite de postul ABC, a fost urmărită de 29,6 milioane de telespectatori.

Ceremonia este supervizată de AMPAS, iar ABC poate oferi consultanţă şi poate face recomandări.

Este posibil ca cifrele să fi fost influenţate tocmai pentru că gala nu avea o gazdă, suscitând astfel curiozitatea telespectatorilor. Acelaşi lucru nu a funcţionat însă în cazul galei Primetime Emmy din luna septembrie.

În ultimele luni au apărut zvonuri că Academia ar dori să revină la formatul clasic, cu actorii Kevin Hart şi Tiffany Haddish ca posibile gazde.

Producătoarele galei din 2020, Stephanie Allain şi Lynette Howell Taylor, au la dispoziţie un timp mai scurt pentru pregătirea evenimentului, ceremonia urmând să aibă loc pe 9 februarie.

Sursa : news.ro

Recomandari