Actorii din serialul „Empire” au semnat o scrisoare pentru întoarcerea lui Jussie Smollett în distribuţie

 

Actorii din serialul „Empire” au semnat o scrisoare de susţinere pentru întoarcerea lui Jussie Smollett în distribuţia producţiei 20th Century Fox.

În scrisoarea semnată de Terrence Howard, Taraji P Henson, Bryshere Y. Gray, Trai Byers, Gabourey Sidibe şi Nicole Ari Parker se arată: „Împreună, ca un front unit, suntem alături de Jussie Smollett şi solicităm ca fratele, prietenul şi colegul nostru să fie adus înapoi pentru al şaselea sezon al «Empire»”.

Smollett nu a filmat pentru ultimele două episoade ale celui de-al cincilea sezon. Ultimul episod cu el a fost difuzat miercuri de Fox.

Actorul Jussie Smollett se află, de la începutul acestui an, în centrul unui scandal: pe 29 ianuarie, el a declarat poliţiei că a fost atacat de doi bărbaţi, care i-au strigat injurii homofobe şi rasiste, l-au stropit cu o substanţă necunoscută şi i-au pus un ştreang în jurul gâtului.

Încă de la acel moment au fost mai multe surse care au spus că a fost o înscenare, unele susţinând că totul a fost instrumentat pentru că actorul era nemulţumit de salariul pe care îl primea pentru rolul din „Empire”.

Jussie Smollett, în vârstă de 36 de ani, a fost reţinut în februarie de poliţia din Chicago, sub suspiciunea că şi-a înscenat atacul, şi eliberat după ce a plătit o cauţiune de 100.000 de dolari.

Cazul a fost prezentat în faţa juraţilor, biroul procuraturii a spus că este de partea anchetei poliţiei, dar a considerat că acest caz nu este suficient de serios ca Smollett să facă închisoare.

Sursa: news.rofacebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI