Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Actorul Mircea Albulescu ar fi împlinit astăzi 83 de ani. De ziua lui, primim în dar Aniversarea, ultimul film în care maestrul a jucat

Şi-a dedicat întreaga viaţă scenei şi a fost un profesionist până în ultimul moment. Mircea Albulescu, actorul care ar fi aniversat astăzi 83 de ani, a lăsat în urmă, înainte să plece, un ultim rol de excepţie. Dan Chişu, regizorul filmului Aniversarea, le-a mărturisit, în exclusivitate, reporterilor Observator cât de greu îşi ducea suferinţa actorul de aur şi cum a reuşit să îşi ducă misiunea până la capăt.

Şi-a dedicat întreaga viaţă scenei şi a fost un profesionist până în ultimul moment. Mircea Albulescu, actorul care ar fi aniversat astăzi 83 de ani, a lăsat în urmă, înainte să plece, un ultim rol de excepţie.

Dan Chişu, regizorul filmului Aniversarea, le-a mărturisit, în exclusivitate, reporterilor Observator cât de greu îşi ducea suferinţa actorul de aur şi cum a reuşit să îşi ducă misiunea până la capăt.

"Aniversarea" i-a adus ultimul rol din carieră lui Albulescu. Un film în care a jucat la propunerea lui Dan Chişu.

Filmul îl prezintă pe actorul generaţiei de aur în rolul lui Radu Maligan - fost om de bază al regimului de dinainte de '89 , aflat în faţa unei confruntări de familie.

"Bătrânul se întoarce, nedumerit, cu o expresie deznădăjduită pe chip. E Mircea Albulescu. De-abia merge. Mașina din fața mea demarează în trombă, foarte aproape de el, șoferul țipă ceva neinteligibil, coloana se pune în mișcare, actorul e pe trotuar, dar încă se mai aud claxoane."

O scenă amară, care a marcat sfârşitul actorului Mircea Albulescu. Îl vom revedea doar în cinematografe. Din 10 noiembrie, pentru ultima dată.

Recomandari