Actorul Mircea Albulescu ar fi împlinit astăzi 83 de ani. De ziua lui, primim în dar Aniversarea, ultimul film în care maestrul a jucat

Şi-a dedicat întreaga viaţă scenei şi a fost un profesionist până în ultimul moment. Mircea Albulescu, actorul care ar fi aniversat astăzi 83 de ani, a lăsat în urmă, înainte să plece, un ultim rol de excepţie. Dan Chişu, regizorul filmului Aniversarea, le-a mărturisit, în exclusivitate, reporterilor Observator cât de greu îşi ducea suferinţa actorul de aur şi cum a reuşit să îşi ducă misiunea până la capăt.

Şi-a dedicat întreaga viaţă scenei şi a fost un profesionist până în ultimul moment. Mircea Albulescu, actorul care ar fi aniversat astăzi 83 de ani, a lăsat în urmă, înainte să plece, un ultim rol de excepţie.

Dan Chişu, regizorul filmului Aniversarea, le-a mărturisit, în exclusivitate, reporterilor Observator cât de greu îşi ducea suferinţa actorul de aur şi cum a reuşit să îşi ducă misiunea până la capăt.

"Aniversarea" i-a adus ultimul rol din carieră lui Albulescu. Un film în care a jucat la propunerea lui Dan Chişu.

Filmul îl prezintă pe actorul generaţiei de aur în rolul lui Radu Maligan - fost om de bază al regimului de dinainte de '89 , aflat în faţa unei confruntări de familie.

"Bătrânul se întoarce, nedumerit, cu o expresie deznădăjduită pe chip. E Mircea Albulescu. De-abia merge. Mașina din fața mea demarează în trombă, foarte aproape de el, șoferul țipă ceva neinteligibil, coloana se pune în mișcare, actorul e pe trotuar, dar încă se mai aud claxoane."

O scenă amară, care a marcat sfârşitul actorului Mircea Albulescu. Îl vom revedea doar în cinematografe. Din 10 noiembrie, pentru ultima dată.

Modele de unghii pentru Halloween. Idei creative pentru manichiura perfectă
Manichiura unei femei este de cele mai multe ori cartea sa de vizită. Unghiile frumoase și...
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021. Scorpionii trebuie să învețe din greșeli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021 aduce multe vești bune pentru nativii din zodiac. Astăzi...
Parteneri
Hummus cu usturoi copt. Un preparat gustos și cremos
Dacă adori rețeta clasică de hummus, din bucătăria orientală, nu ezita să încerci și varianta de hummus cu usturoi copt. Este un preparat gustos, cu o textură cremoasă și aromă subtilă de usturoi.
Catine.ro
Ultimele știri