Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Film: Asasin american

Veste proastă pentru fanii serialului Friends! Actorul Ron Leibman a murit! Hollywood-ul este în doliu

Actorul american Ron Leibman din serialul Friends a murit la vârsta de 82 de ani, în urma unei pneumonii, a anunțat agentul său, citat de BBC.

Ron Leibman

Leibman este cunoscut pentru rolul său din serialul Friends, în care l-a interpretat pe tatăl lui Rachel Green. Actorul a avut însă o careieră de peste șase decenii în filme și seriale de televiziune.

„Ron a fost un actor incredibil de talentat, cu o carieră remarcabilă în film, televiziune și teatru. Gândurile noastre se îndreaptă spre soția sa, Jessica Walter, și familia sa”, a spus agentul actorului, într-un comunicat de presă.

Născut la New York în 1937, Leibman a câștigat un premiu Emmy în 1979 pentru serialul Kaz, pe care l-a creat, și un premiu Tony pentru piesa lui Tony Kushner, Angels in America. A apărut în numeroase filme, printre care Norma Rae și Slaughterhouse-Five. Dar rolul lui Leonard Green în Friends este cel mai cunoscut din rolurile sale.

„Noi cei de la Abrams Artists Agency sunt îndurerați de vestea morții lui Ron. Ron a fost un actor incredibil de talentat, cu o carieră distinsă în film, TV și teatru. Gândurile noastre se îndreaptă către soția lui, Jessica și familia lui”, au spus reprezentanții agenției pentru The Wrap.