Actrita Annete Charles a incetat din viata

Annete Charles, cunoscuta mai ales pentru rolul lui Cha Cha din filmul “Grease”, in care a jucat alaturi de John Travolta, a murit. Avea 63 de ani.

Conform spuselor rudelor sale, actrita a decedat din cauza unor complicatii aparute de la forma de cancer de care suferea de mai bine de un an si pe care medicii nu au putut-o identifica pana in ultimul moment. De o luna de zile, Annete era internata in spital.

Vezi mai jos celebrul dans a lui Annete cu John Travolta in filmul "Grease"!


"In ultimul timp, Annete nu mai putea sa respire si in ultimele zile de viata doctorlul i-a spus ca are o tumoare canceroasa intr-un plaman. Asta era luni si miercuri a murit", a spus o ruda de-a actritei.

Annette Charles s-a nascut pe 5 martie 1948 in Los Angeles, California. Desi era pasionata de actorie inca de la varsta frageda, familia acesteia a fost intotdeauna impotriva ei.

A reusit, in cele din urma, sa isi faca debutul in cinematografie la varsta de 20 ani in serialul "The High Chaparral". Printre serialele in care a jucat se numara "The Incredible Hulk", "Centennial", "Man from Atlantis", "The Bionic Woman".

Ultimele știri