Căutare Live

Actriţa Peggy Pope, cunoscută pentru rolul din comedia „9 to 5", a murit la vârsta de 91 de ani

Actriţa Peggy Pope, care a jucat rolul unei secretare alcoolice în comedia de succes "9 to 5", a murit la Fort Collins, la vârsta de 91 de ani, după cum a anunțat, marți, familia ei.

Născută Florence Margaret Pope, şi-a început activitatea în anii 1950. A apărut întâi pe Broadway, cu Wally Cox în "Moonbirds" în 1959 şi într-o repunere în scenă cu Jimmy Stewart a spectacolului "Harvey", din 1970.

Pope a câştigat un premiu Obie în 1968 pentru rolul unei prostituate din "Muzeeka", de John Guare.

Ea a avut în paralel şi o carieră în televiziune, când a apărut în "Ce vrăji a mai făcut nevasta mea" din 1968, apoi în anii 1980 în "Mork şi Mindy" şi "Santa Barbara".

Cel mai cunoscut rol al ei a fost Margaret, secretara alcoolică din "9 to 5" (1980), alături de Dolly Parton, Lily Tomlin şi Jane Fonda. Rolul ei secundar a marcat spectatorii. Replica ei, "Bravo, fetelor!" a devenit cult.

Peggy Pope a reluat personajul într-o adaptare pentru un serial de televiziune.

Filme de dragoste pentru un weekend romantic acasă... Serialele „Chernobyl” şi „The Crown”, cele mai multe nominalizări la premiile Bafta TV...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri