Adaptarea romanului „David Copperfield” regizată de Armando Iannucci, în deschiderea BFI London Film Festival

„«The Personal History of David Copperfield» este un film despre compasiune, umor, generozitate şi prietenie”, a spus regizorul Armando Iannucci, adăugând că se simte onorat să deschidă festivalul.

Lungmetrajul „The Personal History of David Copperfield”, regizat de Armando Iannucci, cu Dev Patel, Tilda Swinton, Hugh Laurie şi Ben Whishaw în distribuţie, va deschide, pe 2 octombrie, BFI London Film Festival.

Adaptarea romanului scris de Charles Dickens va avea la Londra premiera europeană, potrivit Variety.

Iannucci, cunoscut pentru „Veep” şi „The Death of Stalin”, fan declarat al lui Dickens, a adaptat „David Copperfield” împreună cu Simon Blackwell, cu care lucrează frecvent.

„«The Personal History of David Copperfield» este un film despre compasiune, umor, generozitate şi prietenie”, a spus el, adăugând că se simte onorat să deschidă festivalul.

La rândul ei, directoarea festivalului, Tricia Tuttle, a transmis că Iannucci este unul dintre „cineaştii britanici nemaipomenit de talentaţi şi originali”.

Cea de-a 63-a ediţie a BFI London Film Festival va avea loc în perioada 2 - 13 octombrie.

Sursa : news.ro

Fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry va primi despăgubiri semnificative din cauza interviului Prințesei Diana. Ce i s-a întâmplat lui Tiggy Legge-Bourke
Tiggy Legge-Bourke, fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry, va primi...
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021. Balanțele trebuie să fie sincere cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021 aduce câteva schimbări în viața nativilor din zodia...
Parteneri
Budincă de tapioca cu lapte de cocos și piure de mango
Dacă ești în căutarea unei rețete de desert fin, elegant și răcoritor pentru a-i surprinde pe cei dragi, îți recomandăm rețeta de budincă de tapioca cu lapte de cocos și mango. Vei cuceri gustul celor dragi cu un desert exotic și foarte atractiv prin aspectul deosebit al perlelor de tapioca.
Catine.ro
Ultimele știri