Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Andy Garcia a sosit in Romania! Vezi ce crede despre Maia Morgenstern!

Partenerul lui Sharon Stone, Andy Garcia, a facut o pasiune pentru Maia Morgenstern. I-a placut mult de actrita noastra la filmarile de la Bucuresti. E un barbat dupa care suspina milioane de femei. Desi are 56 de ani, Andy Garcia inca mai atrage privirile doamnelor. Iar lui au reusit sa-i smulga mai mult decat o privire, un intreg interviu, reporterii Observatorului.

In 2003, Andy Garcia filma la Bucuresti in rolul lui Modigliani. Astazi, aproape 10 ani mai tarziu, actorul de origine cubaneza interpreteaza in Romania rolul unui ambasador. Si, chiar daca e scump la vorba, are numai cuvinte de lauda pentru tara noastra. “Romania este un loc superb, calduros, oamenii sunt fantastici. Actorii sunt extraordinari. Am lucrat cu un grup de actori romani la Modigliani, acum la fel. Maia este cu noi si ea este chiar extraordinara”, a declarat Andy Garcia.

Daca actrita romanca il fascineaza pe Garcia, muritoarele de rand care suspina dupa el trebuie sa stie ca nu au nicio sansa: “Nu am venit aici sa caut femei”. Punct.

Andy Garcia e de trei saptamani in Romania, dar n-a apucat sa vada mare lucru. Nici n-are cum. Rolul pe care il interpreteaza e un rol principal si asta, evident, ii cam ocupa tot timpul. Andy Garcia joaca in pelicula “What About Love” alaturi de blonda fatala de la Hollywood, Sharon Stone. In film, sunt chiar sot si sotie.

foto: Hepta.roRecomandari