Live acumPoftiti la circ (r)
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

În această seară, de la ora 20.00, Antena 1 difuzeazã filmul de animaţie Vaiana

În aceastã searã, de la 20:00, Antena 1 difuzeazã filmul de animaţie Vaiana. Cu o poveste inspiratã din istoriile orale ale oamenilor şi ale culturilor din Oceania, acolo unde au realizatorii filmului au cãlãtorit pentru a se documenta

În aceastã searã, de la 20:00, Antena 1 difuzeazã filmul de animaţie Vaiana. Cu o poveste inspiratã din istoriile orale ale oamenilor şi ale culturilor din Oceania, acolo unde au realizatorii filmului au cãlãtorit pentru a se documenta, Vaiana este regizat de Ron Clements şi John Musker, aceeaşi care au mai regizat şi Mica Sirenã, Aladdin sau Prinţesa si Broscoiul şi produs de Osnat Shurer, cunoscut pentru Lifted şi One Man Band.

Studiourile Walt Disney Animation prezintă Vaiana, o aventură extraordinară de animaţie, în care o adolescentă îndrăzneaţă porneşte pe mare într-o misiune, pentru a-şi demonstra că poate fi un maestru al descoperirilor şi pentru a îndeplini misiunea strămoşilor săi. În acest timp, Vaiana îl va întâlni pe mãreţul semi-zeu Maui şi împreunã vor traversa oceanul într-o călătorie plină de acţiune, pe timpul căreia vor întâlni creaturi feroce enorme şi situaţii imposibile.

Recomandari