Live acum
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

"Cum era Steve Jobs in viata de zi cu zi?" Ashton Kutcher raspunde la aceasta intrebare!

Ashton Kutcher s-a pregatit temeinic pentru cel mai dificil rol din cariera sa, cel in care trebuie sa ii dea viata geniului de la Apple, Steve Jobs. Pentru a-l onora pe barbatul responsabil pentru crearea revolutionarelor gadgeturi iPhone, iPad si desigur, tot ceea ce inseamna Mac, Kutcher a incercat sa traiasca ca Steve.

Starul a descris, in premiera, pe Quora, ce a insemnat sa fie Steve Jobs atatea luni. Declaratia sa ne ajuta sa descoperim lucruri intime din viata vizionarului:

“Am inceput sa ma uit la documentare si interviuri despre el si sa colectionez fisiere de pe Youtube si Soundcloud. Apoi am inceput sa disec comportamentul sau… felul in care mergea, faptul ca avea un defect de vorbire aproape imperceptibil, un accent mixt, din nordul Californiei si Wisconsin, felul in care facea o pauza inainte sa dea un raspuns si dadea din cap, tolerant, felul in care se inclina atunci cand era laudat si se uita cu dezgust cand era in mijlocul vreunui conflict”.

Kutcher a uitat de el pe perioada filmarilor la “Jobs”. Actorul a observat pana si felul “in care isi folosea mainile ca sa vorbeasca, cum socotea pe degete, incepand de la degetul mic si cum accentua unele cuvinte ca sa castige timp”.

Fostul iubit al lui Demi Moore nu s-a oprit aici. A vrut sa manance ce manca Jobs pentru a-si da seama de ce prefera unele alimente, ca strugurii, sucul de morcovi si popcornul. A descoperit cartile sale preferate – “Autobiografia unui yoghin”, de Paramahansa Yogananda, “Dieta cu alimente fara mucus”, de Arnold Ehret si “Fii aici, acum”, de Ram Dass si artistii pe care ii admira, Bauhaus, Folon, Ansel Adams.

Dar in cele din urma, a realizat actorul, cel mai bine il cunosti pe Jobs analizandu-i creatiile: “elegante, inteligente, precise, artistice, indraznete, vizionare, complicate, eficiente, distractive, interesante, puternice, imperfect si frumoase atat la exterior cat si la interior… exact ca Steve”.f

foto: twitter.com/aplusk

Recomandari