Live acumTe cunosc de undeva!
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Asta-seara ai la Antena 1 filmul de senzatie "Gladiatorul". Nu-l rata pe Russell Crowe intr-un rol de Oscar!

In aceasta seara, de la ora 20.20, poti vedea doar la Antena 1 filmul de senzatie "Gladiatorul". Pelicula este una de mare succes, fiind castigatoare a cinci premii Oscar, inclusiv pentru cel mai bun film si cel mai bun actor in rol principal, doua Globuri de Aur si patru premii BAFTA.

Russell Crowe este Maxiumus, un mare general roman si mana dreapata a imparatului Marcus Aurelius (Richard Harris). Datorita meritelor sale deosebite pe campul de lupta, respectului pe care l-a castigat in fata soldatilor si geniului sau strategic, Maximus este cel caruia imparatul, ajuns la o varsta inaintata, alege sa ii predea fraiele imperiului.

Invidia il determina pe Commodus (Joaquin Phoenix), mostenitorul tronului, sa isi ucida tatal si sa ordone executia lui Maximus si a familiei sale. Scapat cu greu din mainile soldatilor romani, Maximus ajunge sclav si este antrenat ca gladiator. Calauzit de un singur gand, razbunarea mortii sotiei si fiului sau, el face tot posibilul sa ajunga cel mai iubit luptator din arena. Pentru ca singura putere mai mare decat cea a regelui este vointa poporului.

Recomandari