Căutare Live

Așteptarea va lua sfârșit pentru milioane de fani din întreaga lume! Cel de-al şaptelea sezon din ”Game of Thrones” va avea premiera duminică

Cel de-al şaptelea sezon al celebrului serial de televiziune ”Urzeala tronurilor/ Game of Thrones”, penultimul al francizei produse de HBO, va avea premiera duminică, 16 iulie, informează AFP.

Cel de-al şaptelea sezon al celebrului serial de televiziune ”Urzeala tronurilor/ Game of Thrones”, penultimul al francizei produse de HBO, va avea premiera duminică, 16 iulie, informează AFP.

Potrivit sursei citate, serialul mai are doar 13 episoade înainte de final. Şapte episoade vor fi difuzate in cadrul sezonului 7, urmând ca sezonul opt, ultimul, să aibă şase episoade.

CITEȘTE ȘI: Surpriză pentru fanii "Game of Thrones"! Ultimul sezon va avea episoade lungi, de durata lungmetrajelor

Cel de-al şaptelea sezon va avea, de asemenea, episodul cu cea mai mică durată din istoria serialului, de 50 de minute, dar si cel mai lung din istoria serialului, cu durata de aproape o oră şi jumătate.

Cel mai lung episod de până acum al francizei a fost finala celui de-al şaselea sezon, “The Winds of Winter”, cu durata de 69 de minute.

”Urzeala Tronurilor” este un serial de televiziune produs de HBO sub forma unei fantezii medievale, pe baza romanelor scrise de George R. R. Martin în seria ”Cântec de gheaţă şi foc”. Serialul prezintă aventurile dramatice şi intrigile la care participă membrii familiilor Stark, Lannister, Baratheon şi Targaryen, care vor să cucearască Tronul de Fier din regatul Westeros.

Un real succes în întreaga lume

Cel de-al şaselea sezon al serialului ”Urzeala tronurilor”, difuzat în primăvara anului 2016, a fost primul din această producţie a postului HBO care a depăşit evenimentele relatate în seria ”Cântec de gheaţă şi foc”.

Serialul a devenit un veritabil fenomen social, fiind extrem de apreciat de telespectatori pentru interpretările actorilor, complexitatea personajelor, evoluţia firului narativ şi decorurile spectaculoase. ”Urzeala tronurilor” a câştigat şi numeroase trofee importante, inclusiv 26 premii Emmy.

La rândul lor, cărţile din seria ”Cântec de gheaţă şi foc” s-au vândut în peste 60 de milioane de copii pe plan mondial şi au fost traduse în 45 de limbi.

În septembrie 2016, ”Urzeala tronurilor” a câştigat 12 trofee la gala premiilor Primetime Emmy, inclusiv la mult râvnita categorie ”cel mai bun serial-dramă”, unde s-a impus pentru al doilea an consecutiv.

Brigada Diverse rezolvă cazuri în ceruri! Cum au dispărut eroii celor mai frumoase comedii din istoria cinematografiei r... Domnilor, pregătiţi-vă! Blake Lively va juca într-un thriller realizat de producătorii "James Bond"...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri