Austin Butler va interpreta rolul Elvis Presley în filmul biografic regizat de Baz Luhrmann

Anunţul a fost făcut de Warner Bros., care a organizat castingul la care se spune că au participat, între alţii, Ansel Elgort, Harry Styles şi Miles Teller, informează The Guardian.

Actorul Austin Butler, în vârstă de 27 de ani, va interpreta rolul Elvis Presley în filmul biografic regizat de australianul Baz Luhrmann, cunoscut pentru „Moulin Rouge!” şi „The Great Gatsby”.

Anunţul a fost făcut de Warner Bros., care a organizat castingul la care se spune că au participat, între alţii, Ansel Elgort, Harry Styles şi Miles Teller, informează The Guardian.

Butler, care a jucat în urmă cu mai mulţi ani în producţii Nickelodeon şi Disney Channel, a debutat anul trecut pe Broadway, în spectacolul „The Iceman Cometh”, din distribuţia căruia face parte Danzel Washington.

Austin Butler a făcut şi el anunţul pe Instagram, citând un vers din „Love Me Tender” a lui Presley: „You have made my life complete, and I love you so”.

Luhrmann, nominalizat la categoria „cel mai bun film” a premiilor Oscar pentru „Moulin Rouge!”, a transmis: „Ştiu că nu aş fi putut face acest film dacă distribuţia nu ar fi fost corectă. Am căutat amănunţit un actor cu abilitatea de a evoca mişcarea naturală şi calităţile vocale ale starului inegalabil, dar şi vulnerabilitatea artistului”.

„După testări şi ateliere, am ştiut fără îndoială că am găsit pe cineva care va putea să întruchipeze spiritul uneia dintre cele mai emblematice figuri muzicale din lume”.

Filmul spune povestea lui Elvis Presley din prisma relaţiei de două decenii cu managerul Tom Parker, „The Colonel”, care va fi interpretat de Tom Hanks.

Scenariul a fost scris de Baz Luhrmann şi Craig Pearce.

Producţia va începe anul viitor, iar filmările vor avea loc în Queensland, Australia.

Austin Butler a mai jucat în filmele „The Dead Don’t Die” al lui Jim Jarmusch şi în „Once Upon a Time... in Hollywood” al lui Quentin Tarantino, lansate anul acesta.

Sursa : news.ro

Parteneri
Ashley Graham a dansat în lenjerie intimă. Ce mesaj a vrut să transmită modelul plus-size
Modelul plus-size nu se sfiește să-și arate burtica de gravida. Ashley Graham a postat recent un videoclip în care a dansat în lenjerie intimă pentru a promova ideea acceptării de sine. De când a anunțat că este însărcinată cu al doilea copil, Ashley a părut mai fericită ca niciodată.
Catine.ro
Ultimele știri