BAYWATCH revine! Filmul inspirat din serialul de mare succes va fi lansat anul acesta și în România: Distribuția e de excepție: Vezi primul TRAILER!

 

Dwayne Johnson este starul lungmetrajului inspirat din serialul TV ”Baywatch”, ce va fi lansat pe marile ecrane în mai 2017, informează site-ul Variety.

Alături de Dwayne stă la loc de cinste Pamela Anderson. Vedeta canadiană a devenit celebră graţie rolului salvamarului C.J. Parker pe care l-a interpretat în serialul original.

Anunţul referitor la prezenţa Pamelei Anderson în distribuţia noului lungmetraj a fost făcut de actorul Dwayne Johnson, prin intermediul unui mesaj publicat pe reţeaua de socializare Instagram.

”E o plăcere să o primim pe Pamela Anderson, minunată ca întotdeauna, în distribuţia filmului «Baywatch». Nu am fi putut face acest film fără tine. Bine ai revenit acasă! Suntem încântaţi că te vei distra alături de noi”, a declarat actorul american în acel mesaj, care a fost însoţit de o fotografie realizată în timpul filmărilor de la acest lungmetraj.

Pamela Anderson a interpretat rolul C.J. Parker în serialul original, din 1992 până în 1997. Totuşi, în noul film, actriţa nu va relua acest rol, ce va fi interpretat de Kelly Rohrbach. Producătorii nu au dezvăluit deocamdată rolul în care a fost distribuită vedeta canadiană.

Distribuţia filmului cuprinde alte câteva nume mari de la Hollywood, precum Zac Efron, Priyanka Chopra, Charlotte McKinney, Alexandra Daddario, Hannibal Buress şi Ilfenesh Hadera. 

Filmul va fi regizat de Seth Gordon, pe baza unui scenariu scris de Damian Shannon şi Mark Swift. Lungmetrajul ”Baywatch” va fi lansat pe marile ecrane nord-americane pe 19 mai 2017.

 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe