Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

"Breaking Bad" este cel mai bine cotat serial de televiziune din istorie! Povestea sa a cucerit milioane de oameni

"Breaking Bad" a fost numit cel mai bine cotat serial de televiziune din istorie, obţinând un punctaj de 99 din 100 din partea site-ului Metacritic.com, în anul 2013.

"Breaking Bad" a fost numit cel mai bine cotat serial de televiziune din istorie, obţinând un punctaj de 99 din 100 din partea site-ului Metacritic.com, în anul 2013. Printre distincțiile primite se numără 16 premii Primetime Emmy, opt premii Satellite, două Globuri de Aur, două premii Peabody și unul People's Choice.

Serialul ''Breaking Bad'' poate fi caracterizat drept o combinație de film polițist, thriller și comedie neagră. A fost conceput și regizat de americanul George Vincent Gilligan și îi are în rolurile principale pe Bryan Cranston (în pielea personajului Walter White) și pe Aaron Paul, care joacă rolul lui Jesse Pinkman.

Secretul de la Hollywood! 150 de actori din filmul CUCERITORUL au fost uciși! John Wayne a murit în chinuri groaznice

În centrul acțiunii este Walter White, un geniu în chimie, care a ajuns însă să fie doar profesor la un liceu din Albuquerque, New Mexico. El are dificultăți financiare, un fiu handicapat și o soție gravidă. La aceste probleme se adaugă diagnosticul de cancer pulmonar pe care îl primește în primul episod al serialului. Pentru a face rost de banii necesari tratamentului și a asigura viitorul familiei sale după moartea lui, White se asociază cu un fost elev, mic traficant de droguri, și începe să producă fără știrea familiei metamfetamină, un drog psihostimulant. Astfel ajunge să fie implicat în tranzacțiile și jocurile periculoase din lumea traficanților de droguri. Situația se complică și mai mult când poliția începe să investigheze cazul lui, sub conducerea lui Hank, propriul său cumnat.

Personajele din "Breaking Bad"

Pentru prestația sa, Bryan Cranston a obținut de patru ori premiul Primetime Emmy acordat celor mai buni actori de serial în rol principal.

Uaaau, ea e noua iubită a lui Tom Cruise! Are vârsta fetei sale şi seamănă incredibil de mult cu fosta soţie

Serialul ''Breaking Bad'' a debutat la postul american de televiziune AMC, fiind difuzat între 20 ianuarie 2008 și 29 septembrie 2013. A fost inclus în ediția din 2013 a faimoasei Guinness Book. Pe al doilea loc în topul celor mai bune seriale din istorie este celebrul "Game of Thrones".

Sursa: agerpres.ro

Recomandari