Antena Căutare

Mici, dar talentati! Copiii se pregatesc sa cucereasca Hollywood-ul

Hollywood-ul o sa tremure de frica romanilor! Si nu-s vorbe mari. O generatie noua de actori si regizori ameninta industria filmului american. Sunt talentati, sunt originali si sunt tineri. Si tocmai au lansat primul lor film in cinematografe. Ei sunt copiii care vor sa mute capitala filmului in Romania. Au idei, au vointa si au tot viitorul in fata.

La prima vedere, par niste copii la joaca. Cateva minute mai tarziu. incepe intriga.

Actiune, emotie, suspans. Filmul copiilor le are pe toate. In plus, are si un mesaj puternic. Din fericire, este un film cu happy-end.

Dupa ce au terminat primul film, micii actori se simt deja pregatiti pentru Hollywood.

"Ai nevoie de talent. Ai nevoie de puterea de a invinge emotiile. Ai nevoie de mai multe calitati care sunt elementare", spune unul dintre copiii talentati.

Aceasta a fost doar prima aventura a micilor staruri de cinema. In al doilea film pe care-l pregatesc, mini-actorii joaca roluri de brutari in productia: "Painea integrala se intoarce!"

Succes peste hotare! O actrita romanca a fost remarcata la New York, dupa ce a facut foarte bine... un "Puzzle"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Roxana Blenche și chef Samuel, o nouă provocare în bucătărie! Ce rețete au de gătit pentru Nicoleta Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Roxana Blenche și chef Samuel, o nouă provocare în bucătărie! Ce rețete au de gătit pentru Nicoleta Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x